×

Предупреждение

JUser: :_load: Не удалось загрузить пользователя с ID 525.

Малинчанин виборов срібло на змагання за Кубок України з підводного спорту

Нещодавно у столичному палаці підводного спорту відбулися змагання за Кубок України з підводного спорту (плавання в ластах).

Продемонструвати свої фізичні якості та майстерність на змагання прибули близько 200 спортсменів, які представляли 13 команд із 7 областей нашої країни – Київ, Харків, Запоріжжя, Одеса, Кривий Ріг Дніпропетровської та Северодонецьк Луганської областей.

Честь Житомирщини на Кубку захищали плавці спортивного клубу «Оазис» із Малина, - повідомляє ІнфоМалин.

За словами президента обласної федерації підводного спорту та підводної діяльності, заслуженого тренера України, відмінника освіти України, директора Малинського міського центру фізичного здоров’я населення «Спорт для всіх», директора СК «Оазис» Василя Степаненка, представник клубу майстер спорту Олександр Прищепний на дистанції 100 метрів у підводному плаванні завоював срібну медаль, а на дистанції 400 метрів фінішну пряму перетнув четвертим.

Плавець Іван Щербань вперше виконав норматив майстра спорту України в пірнанні на 50 метрів та став п’ятим на дистанції 80 метрів.

П’яте місце посіла команда клубу «Оазис» у складі кандидатів у майстри спорту Максима Зубова, Івана Щербаня та майстрів спорту Олександра Прищепного і Дмитра Бідюка й у естафетному плаванні на дистанції 4Х100 метрів.

n 2502153165

n 2502153165

Авторизуйтесь, чтобы получить возможность оставлять комментарии

ОСТАННІ КОМЕНТАРІ

 

 

 

 

 

 

 

 

Погода
Погода в Житомире

влажность:

давление:

ветер:

Go to top
JSN Time 2 is designed by JoomlaShine.com | powered by JSN Sun Framework