×

Предупреждение

JUser: :_load: Не удалось загрузить пользователя с ID 525.

У Житомирі хочуть об’єднати дві спортивні школи

В міській раді Житомира хочуть об'єднати дві міські спортивні школи – ДЮСШ №1 та ДЮСШ№ 2 в одну. Про ці наміри управління освіти, якому підпорядковані школи, вже повідомила директорів обох спортшкіл.

Зараз питання знаходиться на стадії вивчення. За попередньою інформацією, для дітей, які займаються в спортивних школах, по суті, нічого не зміниться. Вони й далі займатимуться у своїх тренерів. Планують скоротити лише апарат ДЮСШ №1, - повідомляє «Спортивний Житомир».

В середу, 25 лютого, ДЮСШ№1 відсвяткувала свій ювілей - 70 років з дня заснування. Але до цього часу спортшкола не має власного приміщення, а займає будівлю колишнього дитсадка по вулиці Домбровського, 11. Тому баскетболісти і волейболісти займаються в різних школах. А в "адмінприміщенні" займаються лише шахісти. Відсутність власної бази і стало однією із причин реорганізації спортшколи.

Приміщення дитсадка по Домбровського хочуть звільнити і передати ЗОШ №36, де якраз не вистачає приміщення для навчання учнів молодших класів. Шахістів переведуть в інше місце (попередньо - на Крошню), волейболісти і баскетболісти залишаться на своїх місцях в загальноосвітніх школах. Всі секції і тренерів обіцяють зберегти, але підпорядкують ДЮСШ №2.

Очікується, що таким чином можна буде зберегти всю структуру, тренерів та секції ДЮСШ №1, але зекономити на утриманні приміщення по Домбровського, 11, а також на зарплаті керівництва.

Хоча не всім в ДЮСШ №1 такі перспективи подобаються. В спортшколі вважають, що в процесі об'єднання можуть скоротити як секції, так і тренерів. Особливо переживають за шахістів. Але поки що жодних коментарів чи заяв офіційних осіб з приводу можливого об'єднання спортшкіл не було.

n 2702153216

Авторизуйтесь, чтобы получить возможность оставлять комментарии

ОСТАННІ КОМЕНТАРІ

 

 

 

 

 

 

 

 

Погода
Погода в Житомире

влажность:

давление:

ветер:

Go to top
JSN Time 2 is designed by JoomlaShine.com | powered by JSN Sun Framework