×

Предупреждение

JUser: :_load: Не удалось загрузить пользователя с ID 525.

Бердичівлянин став срібним призером матчевої зустрічі Білорусь-Україна

Нещодавно у місті Могильов відбулась міжнародна матчева зустріч з легкої атлетики у приміщенні між юніорськими національними збірними України та Білорусі.

Приємним фактом є те, що у складі збірної України виступав наш земляк - бердичівлянин, вихованець Ігоря Лонського Олександр Баранніков.

Як повідомляє РІО Бердичів, на змаганнях, у секторі для стрибків у висоту, бердичівлянин виступив дуже успішно. Серед шести учасників Олександр Баранніков з результатом 216 см зайняв друге місце. Варто відзначити, що результат 216 см став особистим рекордом нашого спортсмена. Перемогу у секторі здобув білоруський спортсмен Дмитро Набоков з результатом 220 см.

Успішний результат Олександра Бараннікова прокоментував у інтерв’ю сайту Федерації легкої атлетики України старший тренер збірної України з резерву Валерій Ємельянцев. За словами тренера, бердичівський спортсмен вже у цих змаганнях готовий був підкорити висоту 220 см. Але цього разу це не вдалося, а тренер збірної вважає, що у літньому сезоні він неодмінно підкорить цю висоту.

На жаль, юніорська збірна України поступилась збірній Білорусі у матчевій зустрічі з рахунком 135-137. Але у цій грі, за словами тренерського штабу, головне не результат, а набуття міжнародного досвіду молодими спортсменами.

n 1103153386

Последнее изменение Среда, 11/03/2015

Авторизуйтесь, чтобы получить возможность оставлять комментарии

ОСТАННІ КОМЕНТАРІ

 

 

 

 

 

 

 

 

Погода
Погода в Житомире

влажность:

давление:

ветер:

Go to top
JSN Time 2 is designed by JoomlaShine.com | powered by JSN Sun Framework