×

Предупреждение

JUser: :_load: Не удалось загрузить пользователя с ID 525.

Українські отамани: бердичівлянин сьогодні вийде на ринг проти російського боксера

Сьогодні, 17 квітня, у Києві відбудеться черговий тур Всесвітньої серії боксу, “Українські отамани” приймають «Russian Boxing Team».

У першому колі наші боксери програли росіянам 0:5 і тепер готуються взяти реванш. Вийде на ринг в Києві і боксер з Бердичева Володимир Матвійчук. Його суперником у ваговій категорії 64 кілограм стане Григорій Лізуненко, передає «Спортивний Житомир».

Поки що Матвійчук двічі бився за отаманів - проти кубинця Ясніера Толедо Лопеса та мексиканця Рауля Курьєла. Обидва поєдинки наш боксер програв, але будемо сподіватися що у принципово важливій зустрічі Матвійчук таки здобуде перемогу.

Матчева зустрічі між «Українськими отаманами» та «Командою Росії» відбудеться 17 квітня, о 21:00, у столичному Палаці спорту (м. Київ, Спортивна площа, 1).

Трансляція матчевої зустрічі відбудеться 17 квітня о 21:30 на телеканалі 2+2. Продаж квитків на матчеву зустріч здійснюється на сайті zritel.ua та у касах столичного Палацу спорту.

Перед боєм з росіянами у «Отаманів» склалася досить важка ситуація. Команда йде на третьому - прохідному в наступне коло - місці. Але відставання «Мексиканських Воїнів» - всього два очки. Мексиканці в двох останніх турах зустрічаються спочатку з лідерами групи китайцями, а потім з командою з Британії, яка йде шостою, тоді як у «Отаманів» два топ-супротивника - і китайці, і росіяни. Тому завдання боксерів української команди в п'ятницю - вигравати у Російській команди якомога більше поєдинків.

Українські отамани

Последнее изменение Пятница, 17/04/2015

Авторизуйтесь, чтобы получить возможность оставлять комментарии

ОСТАННІ КОМЕНТАРІ

 

 

 

 

 

 

 

 

Погода
Погода в Житомире

влажность:

давление:

ветер:

Go to top
JSN Time 2 is designed by JoomlaShine.com | powered by JSN Sun Framework