Травневі свята Житомир розпочав із велопробігу. ФОТО

Житомир приєднався до всеукраїнської спортивно-патріотичної акції велопробіг «Пам’ять», присвяченій 70-й річниці перемоги над нацизмом у Європі. 1 травня, на майдані Соборному в обласному центрі зібралося багато велосипедистів, які підтримують цінності миру і здорового способу життя. 

Про це повідомляє прес-служба облдержадміністрації.

16-річна триатлоністка Божена Завадська не уявляє свого життя без велосипеда. Юна спортсменка переконана, що такі акції допомагають підтримувати організм в тонусі, об’єднують людей та сприяють розвитку велоспорту на Житомирщині.
Учасники велопробігу «Пам’ять» вирушили з майдану Соборного до площі Перемоги, де поклали квіти до пам’ятного знаку, далі вшанували Героїв Небесної Сотні біля стели на майдані С.П. Корольова, звідки поїхали до монументу Слави, а потім через Богунію попрямували до Житомирського військового інституту імені С.П. Корольова, де відвідали музей і повернулися на майдан Соборний.
Цікаво й весело провели час і ті, хто не долучився до велопробігу. Діти й молодь взяли участь у руханці – патріотичному флешмобі «Живий прапор України». Окрім цього, всі бажаючі отримали нагоду засвоїти техніки велосипедної їзди від професійних тренерів та спортсменів.
Перший день травня у Житомирі проходить надзвичайно активно та мирно. Гарний настрій усіх велосипедистів доповнює національна символіка, спільне виконання Гімну України та сонячна погода.

 

 

 

 

Последнее изменение Понедельник, 04/05/2015

Авторизуйтесь, чтобы получить возможность оставлять комментарии

ОСТАННІ КОМЕНТАРІ

 

 

 

 

 

 

 

 

Погода
Погода в Житомире

влажность:

давление:

ветер:

Go to top
JSN Time 2 is designed by JoomlaShine.com | powered by JSN Sun Framework