×

Предупреждение

JUser: :_load: Не удалось загрузить пользователя с ID 525.

Відомий спортсмен Андрій Сердінов у Житомирі ділився із студентами секретами власного успіху

Днями до Житомирського державного університету імені Івана Франка завітав головний тренер збірної команди України з плавання та голова тренерської ради Федерації плавання України Андрій Сердінов.

Про це повідомляє прес-центр ЖДУ імені Івана Франка.

Відомий спортсмен світового масштабу зустрівся зі студентами факультету фізичного виховання і спорту та поділився із майбутніми зірками спорту власними секретами успіху. Також Андрій Сердінов розповів студентам про користь плавання, принципи роботи тренера та відмінності між практикою і теорією, специфіку спілкування з дітьми, різницю між спортивним та звичайним плавання.

Голова відокремленого підрозділу Федерації плавання України у Житомирській області Микола Крук зазначив, що студенти були в захваті від зустрічі з відомим плавцем. «Вони вперше наживо зустрілися із олімпійським призером. Їх цікавило все — від початку спортивної кар`єри Анадрія Сердінова до особливостей спорту вищих досягнень», — пояснив Микола Крук.

Нагадаємо, що Андрій Сердінов тренується в спортивному клубі Збройних Сил України в Дніпропетровську. Він представляв Україну на трьох Олімпіадах. Бронзову олімпійську медаль Сердінов виборов на афінській Олімпіаді в плаванні на 100 метрів стилем баттерфляй. З 2010 року Андрій — директор плавального басейну "Метеор" у Дніпропетровську.

Андрій Сердінов

Авторизуйтесь, чтобы получить возможность оставлять комментарии

ОСТАННІ КОМЕНТАРІ

 

 

 

 

 

 

 

 

Погода
Погода в Житомире

влажность:

давление:

ветер:

Go to top
JSN Time 2 is designed by JoomlaShine.com | powered by JSN Sun Framework