×

Предупреждение

JUser: :_load: Не удалось загрузить пользователя с ID 525.

У Житомирі розпочався Чемпіонат області з пожежно-прикладного спорту

20 травня у місті Житомирі розпочався Чемпіонат області з пожежно-прикладного спорту, що присвячений пам’яті Володимира Герговського.

n 2205154449Дані змагання традиційно проходять протягом трьох днів. У перший же день за перемогу змагалися наймолодші учасники – команди дружин юних пожежних. Цього року першість виборювала 21 команда з усіх районів області. Юнакам довелося показати свою вправність у бігові на 100 метрів, підйомі по штурмовій драбині у вікно другого поверху навчальної башти та естафеті. Останній етап, беззаперечно, був найцікавішим для глядачів. Адже, крім подолання смуги перешкод юним пожежним тут довелося за допомогою вогнегасника ще й гасити умовну пожежу та імітувати бойове розгортання справжніх вогнеборців, повідомляють в  У ДСНС у Житомирській області.

Після трьох етапів змагань за результатами, що показали команди, було визначено переможців. Так, у загальнокомандному заліку перемогла команда Бердичівського району, друге місце посіли спортсмени з обласного центру, а бронзу завоювала дружина юних пожежних Овруцького району.

В особистому ж заліку золото та срібло у забігові на 100 метрів у старшій та середніх групах посіли: Фурманський Данило (місто Житомир), Савін Ігор (Бердичівський район) та Земляков Олександр (Бердичівський район), Добржанський Михайло (місто Житомир). А ось бронзу вибороли Корун Максим (Житомирський район) та Чорний Олександр (Коростишівський район).

Найкращі результати у підйомі по штурмовій драбині у старшій віковій групі показали: Савін Ігор (Бердичівський район), Фурманський Данило (місто Житомир) та Гуменюк Владислав (Чуднівський район). А в середній відповідно: Сашук Максим (Овруцький район), Нагорний Богдан (Радомишльський район) та Земляков Олександр (Бердичівський район).

У пожежній естафеті ж команди-переможці розташувалися наступним чином: І місце – Бердичівський район, ІІ місце – місто Житомир та ІІІ місце – Червоноармійський район.

n 2205154449 1

n 2205154449 1

n 2205154449 1

Авторизуйтесь, чтобы получить возможность оставлять комментарии

ОСТАННІ КОМЕНТАРІ

 

 

 

 

 

 

 

 

Погода
Погода в Житомире

влажность:

давление:

ветер:

Go to top
JSN Time 2 is designed by JoomlaShine.com | powered by JSN Sun Framework