Павло Табаков анонсував вихід нового альбому

У перший день весни – всеукраїнська радіопрем’єра нової версії пісні “Любов Жива”, яка і дасть назву шостому альбому співака.

Співак, переможець двох найпопулярніших телешоу України – “Шанс” та “Голос країни” Павло Табаков презентує енергійний, радійний трек «Любов Жива». Прем’єрою цього синглу виконавець анонсував на травень вихід свого нового, шостого за рахунком, альбому. Збірка так і називатиметься - “Любов Жива”.

 - Лірична версія пісні “Любов Жива”, яка вийшла місяць тому, звучить на кожному моєму сольному концерті. Вона дуже емоційна. Її хочеться просто послухати - і подумати про Любов, - розповідає Павло Табаков. – А от нова версія цього синглу – для радіо і навіть для клубів.

Радійну версію пісні аранжував відомий український саунд-продюсер, друг Табакова – Андрій Бакун. “І це тільки початок нашої співпраці”, - інтригує Павло.

- У пісні «Любов Жива» закладені мої особисті, дуже сильні переживання, - згадує співак. – У Елтона Джона є пісня Sorry Seems to Be the Hardest Word. Ця фраза перекладається: “Так важко інколи сказати “вибач”. Десять років тому я зміг сказати “вибач” одній прекрасній дівчині – і тепер вона моя дружина, у нас двоє чудових дітей.

Всі Новини Житомира

Прочитано 2450 раз

Последнее изменение Четверг, 02/03/2017

Авторизуйтесь, чтобы получить возможность оставлять комментарии

ОСТАННІ КОМЕНТАРІ

 

 

 

 

 

 

 

 

Погода
Погода в Житомире

влажность:

давление:

ветер:

Go to top
JSN Time 2 is designed by JoomlaShine.com | powered by JSN Sun Framework