×

Предупреждение

JUser: :_load: Не удалось загрузить пользователя с ID 525.

Збірна Житомирщини зайняла третє місце на Кубку України з легкої атлетики

Декілька днів тому, у Харкові завершився Кубку України з легкої атлетики з бігових та стрибкових видів.

n 2605154498У змаганнях взяли участь близько 150 спортсменів з 16 областей України та міста Києва. Як завжди, майже жодне всеукраїнське змагання не відбувається без представників бердичівської школи легкої атлетики.

Про це повідомляє "РІО Бердичів".

У секторі для стрибків у висоту друге місце з результатом 210 см здобув бердичівлянин, вихованець Сергія Шеремета – Олексій Рустаєв.

У бігу на дистанції 800 метрів перше місце здобув бердичівлянин В’ячеслав Олішевський (1790), також бердичівський спортсмен здобув друге місце на дистанції 1500 метрів. Дружина В’ячеслава – Юлія Олішевська у бігу на дистанції 400 метрів зайняла п’яте місце.

У командному заліку збірна Житомирської області зайняла третє місце. Переможцями Кубку України стали господарі змагань – спортсмени Харківської області, друге місце посіли спортсмени з Донеччини.

Також приємна новина прийшла з Франції. У місті Монжерон відбувся Міжнародний легкоатлетичний турнір. У секторі для стрибків у висоту третє місце з результатом 222 см посів бердичівлянин, заслужений майстер спорту України Юрій Крімаренко.

Авторизуйтесь, чтобы получить возможность оставлять комментарии

ОСТАННІ КОМЕНТАРІ

 

 

 

 

 

 

 

 

Погода
Погода в Житомире

влажность:

давление:

ветер:

Go to top
JSN Time 2 is designed by JoomlaShine.com | powered by JSN Sun Framework