СДЮСШОР «Полісся» запрошує на відкриті тренування

  15 серпня спеціалізована дитячо-юнацька спортивна школа олімпійського резерву з футболу «Полісся» розпочинає набір одразу двох нових груп: хлопчиків 2014 року народження та дівчат 2008-2010 років народження.

   Також буде проведено добір у групи юнаків 2013 року народження і старших вікових груп (до 17 років включно).

  Набір у групи відбуватиметься у форматі відкритого тренування під керівництвом тренерів школи футболу «Полісся». Перші тренування пройдуть у суботу та неділю, 15-16 серпня, на «Спартак Арені». У суботу буде відкрите тренування для юнаків віком від 6 до 12 років, у неділю – для юнаків від 13 до 17 років включно, початок відкритих тренувань о 10:00. Також набір до спортивних груп хлопчиків 2014 р. н. та дівчат 2008-2010 р. н. відбуватиметься протягом двох днів.

  Більше інформації про перегляд за телефоном: 0412 550-170, e-mail: Адрес электронной почты защищен от спам-ботов. Для просмотра адреса в вашем браузере должен быть включен Javascript., адреса СДЮСШОР «Полісся»: вул. Князів Острозьких, 79а. Звертаємо увагу батьків, що жодні договори чи угоди при зарахуванні до СДЮСШОР «Полісся» НЕ укладаються, зарахування дітей відбувається на підставі заяви батьків.

Пресслужба СДЮСШОР «Полісся»

 Новини Житомира

 

Авторизуйтесь, чтобы получить возможность оставлять комментарии

ОСТАННІ КОМЕНТАРІ

 

 

 

 

 

 

 

 

Погода
Погода в Житомире

влажность:

давление:

ветер:

Go to top
JSN Time 2 is designed by JoomlaShine.com | powered by JSN Sun Framework