×

Предупреждение

JUser: :_load: Не удалось загрузить пользователя с ID 525.

У Житомирі видали книгу про поліських силачів

У Житомирі вийшла друком книга "Поліські силачі" про гирьовий спорт на Житомирщині. 

n 2805154554Як зазначено в передмові, у монографії викладено історичні аспекти розвитку гирьового спорту та розкрито особливості його формування на Житомирщині, розглянуто еволюцію становлення техніки виконання вправ із гирями та методики підготовки спортсменів до змагань, висвітлено відомості про поліських силачів, їх досягнення та вклад у розвиток гирьового спорту, повідомляє «Спортивний Житомир».

Ініціаторами написання книги є брати Пронтенки. На її написання витратили близько 2 років. Наклад - всього 300 екземплярів. Половину тиражу було видано за сприянням Департаменту у справах сім'ї, молоді та спорту Житомирської ОДА, іншу половину - за власні кошти авторів.

Книга адресована молодим спортсменам, тренерам, шанувальникам гирьового спорту, а також широкому колу читачів.

Авторами монографії є заслужений майстер спорту України, кандидат наук з фізичного виховання і спорту Пронтенко В. В., заслужений майстер спорту України, кандидат наук з фізичного виховання і спорту Пронтенко К. В., заслужений тренер України, кандидат наук з фізичного виховання і спорту, професор Романчук В. М., доктор педагогічних наук, професор Грибан Г. П.

За словами Костянтина Пронтенка частину тиражу планують подарувати героям книжки - спортсменам та тренерам, частину відправлять в бібліотеки. Спробують поширити видання іі через книжкові магазини, втім поки остаточне рішення не прийнято. 

Якщо ви бажаєте придбати монографію "Поліські силачі", звертайтеся безпосередньо до Костянтина Пронтенка за телефоном - 067 506 91 42, e-mail:Адрес электронной почты защищен от спам-ботов. Для просмотра адреса в вашем браузере должен быть включен Javascript.>

Последнее изменение Четверг, 28/05/2015

Авторизуйтесь, чтобы получить возможность оставлять комментарии

ОСТАННІ КОМЕНТАРІ

 

 

 

 

 

 

 

 

Погода
Погода в Житомире

влажность:

давление:

ветер:

Go to top
JSN Time 2 is designed by JoomlaShine.com | powered by JSN Sun Framework