Житомирські бігуни зібрали понад три тис грн на розвиток траси у формі карти України

  Житомиряни в с. Зарічани 20 вересня 2020 року змагалися у дружньому благодійному забігові, метою якого був збір коштів на облаштування траси, яка має форму карти України. Забіг відбувався у форматі батлу між двома клубами: «TOP runners Житомир» та «Tiger run club».

 

  Початок забігу був на 08:00 ранку, але це не зупинило близько 60 учасників, які змагалися на дистанції за кубок.

  Змагання між клубами у форматі батлу вперше проводиться між житомирськими клубами, а тому брати участь було вдвічі цікавіше.

  Варто описати дистанцію, це не був класичний забіг, це був крос з елементами спортивного орієнтування, тому завдання для бігунів ускладнювало ще й те, що необхідно було постійно перевіряти наявність міток, оскільки мапа у формі України має безліч поворотів.

  Організаторами заходу були клуб «TOP runners Житомир» та компанія «OPTI».

  Головним суддею батлу був Дмитро Гусєв, також йому допомагала Ольга Остапенко.

  За результатами забігу кращими виявилися клуб «Tiger run club», які виграли пам’ятний кубок про забіг від компанії «OPTI».

GMV 5249

  В індивідуальному заліку розподіл місць був наступним:

  1 місце Гірін Олег (клуб «TOP runners Житомир»), який встановив рекорд траси.

  2 місце Сидоров Дмитро (клуб «Tiger run club»).

  3 місце Гладунець Максим (клуб «TOP runners Житомир»).

  За результатами заходу було зібрано 3200 грн., які будуть використані на облаштування траси, та встановлення додаткового маркування.

  Організатори дякують всім учасникам за забіг та запрошують приєднатися інші бігові клуби міста Житомира та Житомирської області.

  Аліна представник компанії «OPTI» зазначила, що: «Я була приємно вражена великою кількістю людей, які ведуть здоровий спосіб життя. Також, мені сподобалося, що на цьому заході були люди різного віку від молоді до учасників віком 65+. Ми одразу відгукнулися на звернення організаторів, оскільки, однією з цінностей компанії є підтримка та розвиток здорового способу життя серед населення, а також заохочення ініціативності людей в спільних корисних справах».

GMV 5284

  Юрій Мілованов, один з команди організаторів: «Сьогодні були гарні змагання, ми чудово провели час і при цьому зробили гарну справу. Тепер в планах 14 жовтня пробігти марафон навколо Житомира, який буде присвячений дню захисника Вітчизни».

  Трохимишин Сергій, один з команди організаторів у коментарі сказав: «Сьогодні ми відкрили нову сторінку змагань між біговими клубами Житомира, ідея яку я побачив в фільмі легко реалізувалася. Для мене це неймовірна мотивація повторити подібний батл ще раз».

  Організатори дякують всім учасникам та організаторам за чудове бігове свято, та запрошують на марафон навколо Житомира 14 жовтня, про що буде повідомлено додатково!

 Новини Житомира

 

Авторизуйтесь, чтобы получить возможность оставлять комментарии

ОСТАННІ КОМЕНТАРІ

 

 

 

 

 

 

 

 

Погода
Погода в Житомире

влажность:

давление:

ветер:

Go to top
JSN Time 2 is designed by JoomlaShine.com | powered by JSN Sun Framework