Золото та дві бронзові медалі здобули студенти ЖДУ у ХІІ Літній Універсіаді з легкої атлетики

У Харкові на стадіоні ФСТ «Динамо» відбулася ХІІ Літня Універсіада України з легкої атлетики.

n 0306154616Учасників змагань привітав голова Харківської обласної державної адміністрації Ігор Райнін.

Про це повідомляє пре-центр ЖДУ імені Івана Франка.

Цього року в змаганнях з легкої атлетики взяв участь 441 спортсмен із 24 областей України. «Від Житомирської області згідно із заявки на участь у змаганнях подали документи 24 спортсмени. Це представники спортивних шкіл та вищих навчальних закладів міста Житомира і Житомирської області, серед них і наш Житомирський державний університет імені Івана Франка.

За результатами змагань студенти факультету фізичного виховання і спорту ЖДУ ім. І. Франка вдало виступили на змаганнях та зайняли три призових місця.

Золото в спортивній ходьбі 10000 м виборола Якобчук Галина (тренери Чернов А.І., Чернов В.І.), на дистанції 800 м, з результатом 1:52:18, бронзу здобув Ярко Роман (тренери Нікітін А.В., Нікітіна Н.М.). Та бронзовим призером став висотник Віктор Лонський (тренер Ігор Лонський). Компанія суперників у Віктора була солідною, у тому числі — призер чемпіонатів Європи та світу львів’янин Андрій Проценко. Тим не менше, це не завадило Лонському скласти гідну конкуренцію Проценку — разом спортсмени подолали однакову висоту у 220 сантиметрів.

Довідка. Літня Універсіада з легкої атлетики проходить один раз на два роки. Вона є етапом відбору спортсменів до національної студентської збірної, яка представляє країну на всесвітній Універсіаді. У змаганнях беруть участь виключно студенти. Кращі українські спортсмени цього року поїдуть на XXVIII Всесвітню літню Універсіаду, яка відбудеться в місті Кванджу (Південна Корея) з 4 по 14 липня.

Авторизуйтесь, чтобы получить возможность оставлять комментарии

ОСТАННІ КОМЕНТАРІ

 

 

 

 

 

 

 

 

Погода
Погода в Житомире

влажность:

давление:

ветер:

Go to top
JSN Time 2 is designed by JoomlaShine.com | powered by JSN Sun Framework