Кікбоксери Житомирщини вибороли 5 золотих медалей на турнірі з кікбоксингу WАКО "First Step Ring"

Кікбоксери Житомирщини вибороли 5 золотих медалей на турнірі з кікбоксингу WАКО "First Step Ring"

  27 листопада у Києві відбувся турнір з кікбоксингу серед початківців WАКО "First Step Ring". Кікбоксери Житомирщини вибороли y змаганнях 5 золотих медалей.

   Про це Суспільному розповів заслужений тренер України В'ячеслав Гопанчук. За його словами, місто Житомир у турнірі представляла команда у складі восьми бійців на чолі з тренерами В'ячеславом Гопанчуком і Володимиром Демчуком. Змагання відбувались у розділах фул контакт, лоу кік, к-1.

   Житомиряни вибороли п’ять золотих нагород. Переможцем турніру у ваговій категорії до 28 кілограмів у розділі лоу-кік серед дітей став Євгеній Савчук. У ваговій категорії до 30 кілограмів у розділі лоу-кік серед дітей золоту медаль здобув Амір Мохаммед, а серед молодших юнаків – Даніїл Марущак. У ваговій категорії до 36 кілограмів у розділі лоу-кік серед дітей переміг Антон Булгаков. А Сергій Сайко став першим у ваговій категорії до 63,5 кілограмів у розділі фул-контакт серед старших юніорів.

  У турнірі брали участь 181 спортсмен з 7 областей України: Дніпропетровської, Київської, Миколаївської, Рівненської, Хмельницької, Житомирської та міста Києва.

 

 Відео Житомирської міської федерації кікбоксингу

Новини Житомира

 

Авторизуйтесь, чтобы получить возможность оставлять комментарии

ОСТАННІ КОМЕНТАРІ

 

 

 

 

 

 

 

 

Погода
Погода в Житомире

влажность:

давление:

ветер:

Go to top
JSN Time 2 is designed by JoomlaShine.com | powered by JSN Sun Framework