У Житомирі завершили реконструкцію першої черги стадіону «Полісся»

У Житомирі завершили реконструкцію першої черги стадіону «Полісся»

  У Житомирі завершили реконструкцію першої черги стадіону "Полісся" – відремонтовано легкоатлетичне ядро, футбольне поле та трибуни. Реконструкцію стадіону розпочали з 2005 року.

  Про це Суспільному розповіла керівниця обласного департаменту регіонального розвитку Інна Хоменко. За її словами, загальна вартість реконструкції стадіону становить 167 мільйонів гривень:

  "На цей рік за скорегованим проєктом було виділено орієнтовно 15 мільйонів гривень. На сьогоднішній день підрядником роботи виконані у повному обсязі. Об'єкт готується до здачі в експлуатацію і на сьогодні роботи, які були передбачені проектом виконані всі".

   Відсутність грошей перетворювала реконструкцію стадіону в довгобуд, каже представник компанії підрядника Василь Бойко:

  "Зроблена перша черга реконструкції: легкоатлетичне ядро, футбольне поле, трибуни. У другій черзі залишилося зробити центральний вхід із Старого бульвару, зробити всю безпеку, корти та закінчити благоустрій".

   Житомирянин Сергій Єдинач, який 30 років працює тренером школи олімпійського резерву з легкої атлетики, каже, що реконструкція стадіону сприятиме належній підготовці спортсменів:

  "Усі сектора, майданчики для легкої атлетики були сертифіковані 28 грудня 2020 року, за що ми вдячні асоціації легкої атлетики України. Сертифікація дасть змогу проводити всеукраїнські змагання різного рівня або міжнародні. Треба ще зробити фотофініш, підключити електронне табло, зробити поле для метання, тенісні корти і загальні майданчики для розвитку фізичної культури".

 

Автор: Володимир Шолдрук

Камера: Сергій Кобилянський

Новини Житомира

 

Авторизуйтесь, чтобы получить возможность оставлять комментарии

ОСТАННІ КОМЕНТАРІ

 

 

 

 

 

 

 

 

Погода
Погода в Житомире

влажность:

давление:

ветер:

Go to top
JSN Time 2 is designed by JoomlaShine.com | powered by JSN Sun Framework