Бердичівський футболіст Владислав Вакула гратиме у «Десні»

Бердичівський футболіст Владислав Вакула гратиме у «Десні»

  Бердичівський футболіст, півзахисник Владислав Вакула, який останнім часом виступав у складі гранду українського футболу «Шахтаря», став гравцем ФК «Десна» з Чернігова, яка також належить до складу найкращих команд України.

   21-річний півзахисник Владислав Вакула до кінця сезону2020/2021 буде виступати за чернігівський клуб. Владислав вже представлений партнерам та приступив до повноцінних тренувань у складі «Десни», - інформує rio-berdychiv.info.

  Біографічна довідка:

  Владислав Олегович Вакула народився 29 квітня 1999 року у Бердичеві. Вихованець місцевої ДЮСШ, перший тренер – Юрій Робертович Свірський. Позиція на полі – півзахисник.

  На рівні ДЮФЛУ Владислав Вакула виступав за «Динамо» (Київ), ДЮСШ (Бердичів), УФК (Дніпро), ВОДЮСШ (Вінниця), УФК «Олімпік» (Харків)

  У сезоні-2016/17 став футболістом кам’янської «Сталі», де був одним з лідерів молодіжного складу й дебютував за першу команду на рівні Прем’єр-ліги (3 гри). Улітку 2018 року підписав контракт із «Маріуполем», за який провів 39 матчів в усіх турнірах та забив 8 м’ячів. Далі Владислав Вакула став гравцем донецького «Шахтаря». В складі гірників бердичівський футболіст зіграв чотири матчі.

Новини Житомира

 

Авторизуйтесь, чтобы получить возможность оставлять комментарии

ОСТАННІ КОМЕНТАРІ

 

 

 

 

 

 

 

 

Погода
Погода в Житомире

влажность:

давление:

ветер:

Go to top
JSN Time 2 is designed by JoomlaShine.com | powered by JSN Sun Framework