×

Предупреждение

JUser: :_load: Не удалось загрузить пользователя с ID 525.

1 345 700 грн. виділили на фінансування дитячих юнацько-спортивних шкіл на Житомирщині

Житомирські спортсмени готуються до Європейських та Олімпійських ігор,

n 0906154708а держава та місцева влада займаються питаннями підтримки юнацько-спортивних шкіл.

Про те, куди і скільки було спрямовано державних субвенцій та як розвивається спорт на місцях – звітували перед Міністерством молоді та спорту України 9 червня на селекторній нараді представники всіх областей України.

Про це повідомляє прес-служба облдержадміністрації.

Міністр молоді та спорту України Ігор Жданов наголосив, що 2015 рік є ключовим у плані підготовки до Олімпійських ігор. Щоб процес тренувань наших спортсменів не затримувався фінансовими проблемами, держава виділила 42 млн грн. субвенцій на потреби спорту.

На Житомирщині функціонує 50 дитячих юнацько-спортивних шкіл. З них 16 у минулому році фінансувалися Фондом соціального страхування. У поточному році на фінансування цих шкіл надійшло субвенцій на 1 345 700 грн. Заступник голови Житомирської ОДА Ярослав Лагута зазначив, що кошти нараховані вчасно та були розподілені по школам, тому на сьогодні всі заклади функціонують без проблем.

У 2016 році фінансування цих шкіл буде здійснюватися за кошти місцевих бюджетів.

Сьогодні 6 наших спортсменів готуються до I-х Європейських ігор, що пройдуть у Баку з 12 по 28 червня 2015 року. Серед них Єлістратова Юлія (триатлон), Мартиненко Єгор (триатлон), Степаненко Олександра (триатлон), Цуркан Віталій (веслування на байдарках), Рябченко Тетяна (велоспорт), Лавренчук Тетяна (вільна боротьба).

Ще 10 спортсменів готуються до Олімпійських ігор, 8 з них вже 100% поїдуть захищати спортивну честь нашої України від Житомирщини.

Авторизуйтесь, чтобы получить возможность оставлять комментарии

ОСТАННІ КОМЕНТАРІ

 

 

 

 

 

 

 

 

Погода
Погода в Житомире

влажность:

давление:

ветер:

Go to top
JSN Time 2 is designed by JoomlaShine.com | powered by JSN Sun Framework