На добудову центрального стадіону Житомира потрібно ще майже ₴100 мільйонів

На добудову центрального стадіону Житомира потрібно ще майже ₴100 мільйонів

  У Житомирі на завершення другої черги робіт на центральному стадіоні «Полісся», який реконструювали в рамках програми Президента «Велике будівництво», необхідно ще від 70 до 100 млн грн.

  Про це на брифінгу розповів голова Житомирської ОДА Віталій Бунечко, передає кореспондент Укрінформу.

  «За нашими попередніми підрахунками, для повного введення всього комплексу, так щоб він відповідав усім вимогам, потрібно від 70 до 100 млн грн. Чи є в обласному бюджеті такі кошти? Ні, немає. Чи можемо ми на себе взяти таке зобов’язання? Лише після громадських обговорень, коли ми зрозуміємо, що це надзвичайно нагальна потреба. Зараз це питання навіть не розглядається», - зазначив Бунечко.

  За його словами, друга черга робіт на стадіоні передбачає благоустрій території, проведення зовнішніх інженерних мереж, встановлення інформаційного табло, облаштування тенісних кортів із освітленням, створення тренувальних секторів із легкої атлетики, штовхання ядра, стрибків у довжину, мініфутбольного поля, монтаж навісу над західною трибуною та огорожі біля центрального входу.

  Частина з цих робіт вже виконана, але додатково потрібно спроєктувати системи радіооповіщення, відеоспостереження, будівництво серверних ліній обслуговування, встановлення турнікетів з електронним зчитуванням квитків.

  Голова ОДА додав, що існує й окремий проєкт із реконструкції західної трибуни, який не звершений.

  «У нас зараз є набагато нагальніша потреба – це лінійний прискорювач. Ми дуже активно працюємо в цьому напрямку, щоб наша онколікарня отримала його. При чому, доробити стадіон і встановити та запустити лінійний прискорювач – це приблизно однакова сума коштів», - зауважив Бунечко.

  На реконструкцію стадіону «Полісся», яка стартувала у 2005 році, вже витратили 167 млн грн.

Новини Житомира

 

 

Авторизуйтесь, чтобы получить возможность оставлять комментарии

ОСТАННІ КОМЕНТАРІ

 

 

 

 

 

 

 

 

Погода
Погода в Житомире

влажность:

давление:

ветер:

Go to top
JSN Time 2 is designed by JoomlaShine.com | powered by JSN Sun Framework