×

Предупреждение

JUser: :_load: Не удалось загрузить пользователя с ID 525.

Бронзового призера Євроігор Валерія Андрійцева напередодні змагань покусали бджоли

«На килим виходив лише за перемогою»

n 1806154839Ще одну медаль у скарбничку української збірної приносить український борець класичного стилю  малинчанин Валерій Андрійцев.

Як повідомляють у прес-службі НОК України, у «бронзовій» сутичці вагової категорії 97 кг наш спортсмен здобуває впевнену перемогу над словаком Джозефом Яловарем - 4:0.

Нагадаємо, це вже тринадцята нагорода на рахунку української команди. В активі наших спортсменів вже є «золото», 5 срібних медалей та 7 бронзових нагород.

Президент Національного олімпійського комітету України Сергій Бубка привітав українського вільника та тренерський склад збірної з вдалим виступом, побажавши й надалі радувати країну своїми досягненнями на міжнародній арені.

Після здобуття бронзової нагороди І Європейських ігор з вільної боротьби Валерій Андрійцев (97 кг) розповів, яким був шлях до цієї нагороди.

«Відповідальності та хвилювання додалося після того, як наші хлопці за підсумками своїх перших сутичок вибули із подальшої боротьби за медалі. Дуже неприємне відчуття, коли сидиш у роздягальні без своїх друзів по команді. Але я розумів, що повинен тримати себе в руках», - розповів Валерій.

«На жаль, проблем мені додала травма, яку я отримав напередодні змагань. Щоку рознесло так, ніби її покусали бджоли. Ще й температура підскочила. Якийсь час я не міг повноцінно тренуватися та готуватися до Євроігор», - сказав наш борець.

«Тим не менш, на килим виходив лише за перемогою. Сутичку за «бронзу» провів успішно та практично без помилок, принаймні так сказали тренери», - підсумував новоспечений бронзовий призер І Європейських ігор.

n 1806154839 1

Авторизуйтесь, чтобы получить возможность оставлять комментарии

ОСТАННІ КОМЕНТАРІ

 

 

 

 

 

 

 

 

Погода
Погода в Житомире

влажность:

давление:

ветер:

Go to top
JSN Time 2 is designed by JoomlaShine.com | powered by JSN Sun Framework