Житомирські чиновники посіли 5 місце на Всеукраїнській спартакіаді

В Ужгороді завершилася четверта Спартакіада серед депутатів всіх рівнів. Нашу область представляли 25 спортсменів-аматорів.

Про це повідомляє прес-служба обласної ради.
Керівниками делегації були голова обласної організації ФСТ «Спартак» Борис Шевчик та голова регіонального відділення Всеукраїнської асоціації сільських та селищних рад Сергій Сокальський.
До складу збірної команди були включені представники восьми районів області. Вперше у фінальних змаганнях Всеукраїнської спартакіади в змаганнях з швидких шахів взяла участь та зайняла четверте місце голова Кочерівської сільської ради Катерина Слюсаренко.
Підтвердив свою майстерність та виборов четверте місце з настільного тенісу депутат Червоноармійської районної ради Анатолій Липко.
Впевнено зіграла волейбольна команда під керівництвом заступника голови Коростенської районної ради Василя Клименка, яка посіла третє командне місце.
За підсумками загальнокомандної першості перемогу отримала команда Івано-Франківської області, на другому місці – господарі, депутати Закарпатської області, на третьому – збірна Черкащини. Житомирські депутати посіли п’яте загальнокомандне місце.
Уперше такі змагання серед депутатів всіх рівнів відбулися п’ять років тому. Тоді з Житомира до Алушти виїхала команда, яка відразу показала високий результат, посівши, як і цього року, п’яте загальнокомандне місце.

Авторизуйтесь, чтобы получить возможность оставлять комментарии

ОСТАННІ КОМЕНТАРІ

 

 

 

 

 

 

 

 

Погода
Погода в Житомире

влажность:

давление:

ветер:

Go to top
JSN Time 2 is designed by JoomlaShine.com | powered by JSN Sun Framework