×

Предупреждение

JUser: :_load: Не удалось загрузить пользователя с ID 525.
JUser: :_load: Не удалось загрузить пользователя с ID 657.

У Житомирі планують створити сучасне футбольне поле

У Житомирі склалася прикра ситуація з відсутністю сучасних футбольних майданчиків.

n 2206154859У той же час є бажання різних поколінь грати в футбол - і дітей, і дорослих і навіть пенсіонерів. Футбол об'єднує мільйони. І це не просто красиві слова, це - реалії сьогодення.

Тому бажання переважної більшості шанувальників футболу має стати завданням для влади реалізувати це бажання. Відсутність належного спортивного майданчика сьогодні не прикрашає нікого.

Виправити ситуацію спільними зусиллями беруться представники Житомирської обласної ради і Громадської ради при ОДА. Завдання для початку - капітальна реконструкція футбольного поля на стадіоні "Спартак" у Житомирі, - повідомляє прес-служба Громадської ради при  Житомирській ОДА.

Першим кроком на шляху до реалізації ідеї стала виїзна зустріч голови Громадської ради при Житомирській ОДА Володимира Стельмаха та заступника голови Житомирської обласної ради Руслана Годованого з представниками сільських футбольних команд області під час гри на стадіоні в селищі Новогуйвинське.

18 червня Руслан Годований і Володимир Стельмах зустрілися з керівником стадіону "Спартак" Юрієм Жуковським. Представники влади і громади оглянули стадіон та окреслили план дій на найближчий час. Найперше - складання кошторису по капітальній реконструкції футбольного поля і винесення питання щодо виділення коштів для ремонту на сесію обласної ради.

Руслан Годований і Володимир Стельмах констатують, що питання створення сучасного футбольного поля на базі стадіону "Спартак" - це питання честі, адже від цього залежить забезпечення здорового способу життя для молоді.

У пригоді в реалізації ідеї стануть і державні кошти, які, за відповідною програмою, плановано будуть виділені на капітальний ремонт освітлення, трибун, технічних приміщень та інших споруд. Однак склалося так, що в план державного фінансування не було включене саме футбольне поле. Тому сьогодні це питання взяли під контроль обласна влада та Громадська рада при ОДА.

Капітальна реконструкція футбольного поля на базі стадіону "Спартак" - це лише початок масштабної програми повернення великого футболу до Житомира.

Авторизуйтесь, чтобы получить возможность оставлять комментарии

ОСТАННІ КОМЕНТАРІ

 

 

 

 

 

 

 

 

Погода
Погода в Житомире

влажность:

давление:

ветер:

Go to top
JSN Time 2 is designed by JoomlaShine.com | powered by JSN Sun Framework