×

Предупреждение

JUser: :_load: Не удалось загрузить пользователя с ID 525.

Збірна ЖВІ з рукопашного бою стала срібним призером чемпіонату Збройних Сил України

У період з 15 по 17 червня 2015 року на спортивній базі Академії Сухопутних військ імені гетьмана Петра Сагайдачного

n 2206154864у м. Львів відбувся чемпіонат Збройних Сил України з рукопашного бою.

У змаганнях узяли участь понад 50 спортсменів – курсантів вищих військових навчальних закладів та військовослужбовців Високомобільних десантних військ. Серед курсантів змагалися представники чотирьох військових навчальних закладів України: Академії Сухопутних військ імені гетьмана Петра Сагайдачного, Харківського університету Повітряних Сил, Військової академії (м. Одеса) та Житомирського військового інституту імені С. П. Корольова.

Про це повідомляє прес-служба ЖВІ імені С. П. Корольова.

Суддівство забезпечували досвідчені судді та представники Федерації рукопашного бою України. Змагання проводились за олімпійською системою (вибування після першої поразки) у вагових категоріях: 70, 75, 80, 85, 90 та понад 90 кг.

В особистій першості курсанти Житомирського військового інституту посіли такі місця: у категорії до 70 кг 3-тє місце посів курсант Шкварун Антон (3-й курс); у категорії до 75 кг срібним призером чемпіонату став курсант Дзюбак Сергій (2-й взвод 4-го курсу); у категорії до 80 кг також срібним призером став курсант Чуйченко Вадим (3-й курс); у категорії до 85 кг чемпіоном Збройних Сил України став старший сержант Верешко Віталій (2-й взвод 4-го курсу); до 90 кг 2-ге місце посів курсант Райковський Антон (2-й взвод 4-го курсу); у категорії понад 90 кг бронзову нагороду виборов курсант Кучменко Павло (1-й взвод 4-го курсу).

У командній першості збірна команда Житомирського військового інституту посіла ІІ місце. І місце виборола команда Військової академії (м. Одеса), ІІІ місце – команда Харківського університету Повітряних Сил.

Переможці змагань у вагових категоріях були відібрані до складу збірної команди Збройних Сил України для участі у Кубку Президента України, який заплановано на кінець червня 2015 року.

n 2206154864 1

Авторизуйтесь, чтобы получить возможность оставлять комментарии

ОСТАННІ КОМЕНТАРІ

 

 

 

 

 

 

 

 

Погода
Погода в Житомире

влажность:

давление:

ветер:

Go to top
JSN Time 2 is designed by JoomlaShine.com | powered by JSN Sun Framework