Житомиряни повернулися із Всеукраїнської Спартакіади серед дітей-інвалідів із медалями

З 17 липня по 06 серпня 2014 року в ДП «УДЦ» «Молода гвардія» м. Одеса відбулися  фінальні змагання ХХІ всеукраїнської Спартакіади «Повір у себе» серед дітей-інвалідів, - повідомляє департамент сім’ї, молоді та спорту ОДА.

Честь представляти нашу область на фінальних змаганнях всеукраїнської Спартакіади «Повір у себе» вибороли 15 найкращих юних спортсменів - переможців фінальних змагань обласної Спартакіади «Повір у себе» дівчата та хлопці з волейболу серед спортсменів з вадами слуху та шахів - серед спортсменів з вадами зору.

Всі учасники фінальних змагань повернулись до дому з медалями.

Чемпіоном Спартакіади стала збірна команда хлопців, а збірна команда дівчат завоювала бронзові нагороди.

Збірні команди області з волейболу представляли учні Березівського навчально-реабілітаційного центру (тренера Руденький А.О. та Свінціцький В.В.) та  Житомирської спеціальної загальноосвітньої школи-інтернат № 2 (тренер Рабощук І.Ф.) .

Срібну медаль у змаганнях з шахів серед спортсменів з вадами зору завоював учень  Житомирської спеціальної загальноосвітньої школи-інтернат  №1  Забродський Олексій (тренер Жарко М.І.).

Житомирський регіональний центр «Інваспорт» висловлює подяку за підготовку та сприяння участі спортсменів у Спартакіаді директорам Березівського навчально-реабілітаційного центру Васянович Любов Петрівні, Житомирської спеціальної загальноосвітньої школи-інтернат № 2 Міняйлу Миколі Петровичу, Житомирської спеціальної загальноосвітньої школи-інтернат № 1 Паламарчуку Анатолію Володимировичу.

Житомирський регіональний центр «Інваспорт» щиро вітає своїх спортсменів з відмінними результатами та бажає їм вдалих виступів в майбутньому на Чемпіонатах України!

 

Последнее изменение Понедельник, 11/08/2014

Авторизуйтесь, чтобы получить возможность оставлять комментарии

ОСТАННІ КОМЕНТАРІ

 

 

 

 

 

 

 

 

Погода
Погода в Житомире

влажность:

давление:

ветер:

Go to top
JSN Time 2 is designed by JoomlaShine.com | powered by JSN Sun Framework