×

Предупреждение

JUser: :_load: Не удалось загрузить пользователя с ID 525.

Житомиряни у Віниці змагаються у турнірі з великого тенісу на Кубок командувача Повітряних Сил Збройних Сил України.

У Вінниці, з нагоди Дня незалежності України, для підтримки військовослужбовців, які проходять лікування та реабілітацію у Військово-медичному клінічному центрі Центрального регіону, розпочався четвертий турнір з великого тенісу на Кубок командувача Повітряних Сил Збройних Сил України.

Житомирщину на змаганнях представляє команда представників Житомирського військового інституту ім. С. П. Корольова Державного університету телекомунікацій.
Протягом п’яти днів змагатимуться понад п’ятдесят військових та цивільних спортсменів із десяти областей України в особистій та командній першостях.
Про це повідомляє Руслан Лінник, РМЦ МО.
Під час відкриття турніру перший заступник командувача Повітряних Сил Збройних Сил України генерал-лейтенант Сергій Дроздов подякував спортсменам за пропаганду здорового способу життя серед військовослужбовців, працівників, ветеранів збройних сил та цивільного населення нашої держави. Вручив відзнаки та грамоти особам, які допомогли організувати турнір.
Варто зазначити, що учасники змагань зібрали кошти та передали їх перед початком змагань військовослужбовцям, які знаходяться на лікуванні та реабілітації у військовому лікувальному закладі внаслідок отриманих поранень в ході виконання завдань АТО .
– Цього разу, у зв’язку із ситуацією на сході нашої країни, було вирішено турнір проводити без міжнародних спортсменів, але вже з перших сетів стає зрозуміло, що нас очікують цікаві дні змагань, – розповідає координатор турніру Петро Майданюк.

Авторизуйтесь, чтобы получить возможность оставлять комментарии

ОСТАННІ КОМЕНТАРІ

 

 

 

 

 

 

 

 

Погода
Погода в Житомире

влажность:

давление:

ветер:

Go to top
JSN Time 2 is designed by JoomlaShine.com | powered by JSN Sun Framework