Фантастичне поруч: житомирянин показав, який вигляд має механічний завод. ФОТОРЕПОРТАЖ

   Є в Житомирі багато різноманітних підприємств, заводів. Усі вони цікаві, по-своєму особливі, зокрема виготовляють різну продукцію.

    Багато про які ми чули, знаємо дещо про них. Але ж хіба не цікавіше побачити, який вигляд має той чи інший завод, особливо, коли ти там ніколи не бував? Питання, швидше за все, риторичне.

   У мережі Фейсбук користувач, житомирянин Олег Любарський опублікував світлини одного з житомирських підприємств  — Житомирського механічного заводу.   

   «Механічний завод СВТП Механік є вітчизняним виробником сільськогосподарської продукції з багатолітнім досвідом роботи. Наша продукція є однією з перших на ринку зерноочисної техніки: сепараторів, норій, ЗАВ, вентиляторів, зернометачів.

   Житомирський механічний завод СВТП МЕХАНІК заснований в 1991 р. За роки своєї діяльності завод розширився сам і розширив спектр пропонованої продукції, модернізував виробничі лінії та потужності, ввів нові технології. Сьогодні підприємство працює і нарощує обсяги виробництва та реалізації продукції.

  Завод виробляє техніку для зерноочистки продуктивністю від 10 до 100 тонн на годину, а також механізми, які супроводжують зерноочистку: елеватори, норії, сепаратори, зерноочисні агрегати ЗАВ, вентилятори, пневмосепаратори, зернометачі, запчастини до зерноочисної техніки. Для деяких наших партнерів ми виготовляємо окремі вузли та комплектуючі за особливим замовленням. Наші інженери розробляють креслення необхідних елементів конструкцій, враховуючи доцільність та економічність їх випуску, кожна деталь виготовляється згідно певних стандартів, ГОСТІв, положень ДСТУ, з врахуванням можливості потужностей необхідних для замовників машин та тих», — розповідається на сайті заводу.

zavod 2

zavod 2

zavod 2

zavod 2

zavod 2

zavod 2

zavod 2

zavod 2

zavod 2

zavod 2

zavod 2

zavod 2

zavod 2

zavod 2

zavod 2

zavod 2

zavod 2

zavod 2

zavod 2

zavod 2

Фото: Олег Любарський

Текст за матеріалами svtp-mex-zavod.com.ua

Читайте також: Житомир в останні травневі дні. ФОТОРЕПОРТАЖ

Читайте також: До Житомира повернулися бійці славетної 95-ї бригади. ФОТОРЕПОРТАЖ

Читайте також: Оригінальні капелюшки, яскраві купальники, стильні моделі: показ «Подих весни» ФОТОРЕПОРТАЖ

Читайте також: Величний житомирський храм XVIII століття, створений у стилі бароко з елементами ренесансу. ФОТО

 

 

 

Последнее изменение Вторник, 29/05/2018

Авторизуйтесь, чтобы получить возможность оставлять комментарии

ОСТАННІ КОМЕНТАРІ

 

 

 

 

 

 

 

 

Погода
Погода в Житомире

влажность:

давление:

ветер:

Go to top
JSN Time 2 is designed by JoomlaShine.com | powered by JSN Sun Framework