×

Предупреждение

JUser: :_load: Не удалось загрузить пользователя с ID 525.

Розслідування незаконної вирубки лісу на Житомирщині розпочалося тільки після втручання нардепа

За зверненням народного депутата УкраїниБорислава Розенблата поліція почала розслідувати незаконну вирубку лісу в селі Сушки Коростеньського району.

n 1812157193У своєму зверненні народний депутат просив перевірити діяльність ДП «Коростенський лісгосп АПК» та у випадку виявлення ознак злочинів, передбачених чинним кримінальним законодавством України, притягнути винних осіб до відповідальності.

«За фактами, викладеними у зверненні слідчим відділом Коростенського відділу поліції ГУ Нацполіції у Житомирській області було розпочато кримінальне провадження за статтею 246 КК України - Незаконна порубка дерев і чагарників у лісах, захисних та інших лісових насадженнях, що заподіяло істотну шкоду, а також вчинення таких дій у заповідниках або на територіях та об'єктах природно-заповідного фонду, або в інших особливо охоронюваних лісах. Триває досудове слідство», - повідомляє прес-служба нардепа з посиланням на відповідь ГУ НПУ.

Таке правопорушення карається штрафом від п'ятдесяти до ста неоподатковуваних мінімумів доходів громадян або арештом на строк до шести місяців, або обмеженням волі на строк до трьох років, або позбавленням волі на той самий строк, з конфіскацією незаконно добутого.

n 1812157193 1

n 1812157193 1

Последнее изменение Пятница, 18/12/2015

Авторизуйтесь, чтобы получить возможность оставлять комментарии

ОСТАННІ КОМЕНТАРІ

 

 

 

 

 

 

 

 

Погода
Погода в Житомире

влажность:

давление:

ветер:

Go to top
JSN Time 2 is designed by JoomlaShine.com | powered by JSN Sun Framework