×

Предупреждение

JUser: :_load: Не удалось загрузить пользователя с ID 525.

У Володарськ-Волинському районі на пожежі загинула 55-річна жінка

19 грудня о 21:40 до Служби порятунку «101» надійшло повідомлення про пожежу в дерев’яному  житловому будинку, що у с. Шевченково Володарськ-Волинського району.

n 2112157203Про це повідомляє У ДСНС у Житомирській області.

До місця події було негайно направлено два чергових караули рятувальників з місцевої пожежної охорони смт. Нова Борова та 28-ї пожежної професійної частини селища Іршанськ. Було встановлено, що осередок займання знаходиться в одній із житлових кімнат, горіла підлога на площі 0,5 кв. метрів та стіна на площі 5 кв. метрів. Також в будинку спостерігалося значне задимлення. На подвір’ї знаходилося бездиханне тіло 55-річної власниці споруди. Ще до прибуття вогнеборців сусіди винесли жінку з осередку пожежі, проте врятувати її не вдалося.

Пожежу було локалізовано о 22:38 та ліквідовано о 23:00. Рятувальники не допустили подальшого розповсюдження вогню. У результаті пожежі пошкоджено підлогу на площі 0,5 кв. метрів, стіну на площі 5 кв. метрів та деякі речі домашнього вжитку.

До ліквідації надзвичайної події залучалось 5 чоловік особового складу вогнеборців та 2 одиниці пожежно-рятувальної техніки.

Ймовірною причиною загоряння стало неправильне влаштування та експлуатація пічного опалення. Випала жарина з топкового отвору груби на дерев’яну підлогу, яка не була захищена металевим листом. Наразі остаточні обставини виникнення пожежі та загибелі людини встановлюються фахівцями.

n 2112157203 1

n 2112157203 1

Последнее изменение Понедельник, 21/12/2015

Авторизуйтесь, чтобы получить возможность оставлять комментарии

ОСТАННІ КОМЕНТАРІ

 

 

 

 

 

 

 

 

Погода
Погода в Житомире

влажность:

давление:

ветер:

Go to top
JSN Time 2 is designed by JoomlaShine.com | powered by JSN Sun Framework