×

Предупреждение

JUser: :_load: Не удалось загрузить пользователя с ID 525.

Десять районів нашої області отримали по одному шкільному автобусу

18 грудня, голова Житомирської облдержадміністрації Сергій Машковський передав представникам управлінь освіти райдержадміністрацій ключі від 10 шкільних автобусів.

n 2112157207Як повідомляє прес-служба облдержадміністрації, нові автобуси отримали Баранівський, Бердичівський, Ємільчинський, Любарський, Народицький, Новоград-Волинський, Овруцький, Радомишльський, Червоноармійський, Черняхівський райони.

«За кошти Державного фонду регіонального розвитку у співфінансуванні із місцевими бюджетами області, а це відповідно 90% і 10%, ми закупили 20 автобусів. Половина з них вже прибули, ще десять ми очікуємо до кінця наступного тижня. Крім цього, до кінця 2015 року можливе фінансування з ДФРР ще 4 автобусів для перевезення школярів у районах, які найбільше цього потребують – Володарськ-Волинському, Новоград-Волинському, Коростенському і Червоноармійському районах», – повідомив Сергій Машковський.

Шкільні автобуси марки ЕТАЛОН А0811ш придбано у Чернігівського автозаводу. Загальна пасажиромісткість одного – 27 місць, 24 сидінь для школярів, 3 для супроводжуючих осіб. Машини обладнано у відповідності до вимог, які висуваються для шкільних автобусів.

Керівник облдержадміністрації наголосив: « 24 автобуси – це вагомий вклад у вирішення питання підвозу учнів та педагогів до навчальних закладів. Проте на досягнутому ми не зупиняємось. В наступному році плануємо активно залучати інвестиційні кошти для транспортних потреб шкіл».

Новий шкільний транспорт перевозитиме 488 учнів та 41 педагогічного працівника з 46 сіл області. 

n 2112157207 1

 

Последнее изменение Понедельник, 21/12/2015

Авторизуйтесь, чтобы получить возможность оставлять комментарии

ОСТАННІ КОМЕНТАРІ

 

 

 

 

 

 

 

 

Погода
Погода в Житомире

влажность:

давление:

ветер:

Go to top
JSN Time 2 is designed by JoomlaShine.com | powered by JSN Sun Framework