×

Предупреждение

JUser: :_load: Не удалось загрузить пользователя с ID 525.

Прокурор Житомирської області Любомир Війтович здійснив особистий прийом засуджених

Сьогодні, 23 грудня, прокурор Житомирської області Любомир Війтович здійснив особистий прийом засуджених у Житомирській виправній колонії №4 управління Державної пенітенціарної служби України у Житомирській області.

n 2312157264Про це повідомляє прес-служба прокуратури Житомирської області.

В установі Любомир Війтович спільно із керівником відділу прокуратури області Сергієм Костюком, у присутності т. в. о. начальника управління ДПтС України в області Анатолія Іскоростенського та керівництва виправної колонії здійснили обхід виробничих об’єктів і приміщень комунально-побутового призначення, кімнат надання короткострокових та тривалих побачень тощо.

Особливу увагу прокурор області приділив стану додержання вимог законодавства про охорону праці на виробництві колонії, забезпечення прав засуджених на належні і безпечні умови праці.

Любомир Війтович провів особистий прийом засуджених, під час якого прийняв 9 громадян з різних питань. Зокрема, вони стосувалися особливостей відбування покарання, поновлення втрачених паспортів, можливості звільнення від відбування покарання у зв'язку із прийняттям Верховною Радою України так званого «закону Савченко», який передбачає зарахування одного дня попереднього ув'язнення за два дні позбавлення волі тощо.

На усі поставлені запитання засуджені отримали ґрунтовні відповіді та роз’яснення.

За результатами відвідування виправної колонії прокурором області  проведено оперативну нараду, на якій наголошено на необхідності приділення належної уваги додержанню вимог кримінально-виконавчого законодавства щодо адаптації правового статусу засуджених до європейських стандартів.

Последнее изменение Среда, 23/12/2015

Авторизуйтесь, чтобы получить возможность оставлять комментарии

ОСТАННІ КОМЕНТАРІ

 

 

 

 

 

 

 

 

Погода
Погода в Житомире

влажность:

давление:

ветер:

Go to top
JSN Time 2 is designed by JoomlaShine.com | powered by JSN Sun Framework