×

Предупреждение

JUser: :_load: Не удалось загрузить пользователя с ID 525.

В Коростені планують відкрити басейн

Про таку можливість сказав заступник міського голови Олександр Дзиґа, відповідаючи на запитання під час засідання обласної координаційної ради з питань молодіжної політики.

n 3012157358«Є зараз перемовини, є спонсори, інвестори, і в шістнадцятому році у нас буде басейн», - наголошує чиновник.

Саме ж засідання було присвячене розгляду багатьох питань, зокрема, говорили про зайнятість молоді в Коростені. Олександр Дзиґа зазначив, що здебільшого молоді люди задіяні в сферах торгівлі, медицини та культури і наголосив, що існує дефіцит робітничих кадрів, - передає «Житомирська хвиля».

"Ми сьогодні готові брати на роботу молодих людей робітничих спеціальностей: слюсарів, токарів, зварювальники. І заробітну плату пропонують вісім-десять тисяч, для міста Коростеня це, я вважаю. нормальна цифра. Але ж всі хочуть бути менеджерами, юристами, фінансистами, банкірами".

Говорили також про здоров'я молодих людей, особливості світосприйняття, можливості для активного дозвілля, розповіли в сюжеті журналісти коростенського телебачення.

Последнее изменение Среда, 30/12/2015

Авторизуйтесь, чтобы получить возможность оставлять комментарии

ОСТАННІ КОМЕНТАРІ

 

 

 

 

 

 

 

 

Погода
Погода в Житомире

влажность:

давление:

ветер:

Go to top
JSN Time 2 is designed by JoomlaShine.com | powered by JSN Sun Framework