×

Предупреждение

JUser: :_load: Не удалось загрузить пользователя с ID 525.

У готелі «Житомир» готові прийняти ще 40 переселенців

«Необхідно обов’язково вирішувати питання з розміщенням вимушених переселенців в осінньо-зимовий період». Це питання неодноразово ініціювалось керівництвом Управління ДСНС в області на засіданнях регіонального координаційного штабу з вирішення соціально-побутових та інших питань громадян, які прибувають з тимчасово окупованих територій та районів проведення АТО.

У найближчий час спостерігатиметься зниження температурного режиму повітря. А як відомо, не усі заклади, в яких тимчасово проживають вимушені переселенці, опалюються. Саме тому необхідно шукати альтернативні будівлі і приміщення для їх поселення.
У зв’язку з цим постало важливе питання пошуку та облаштування пристосованого до розміщення в осінньо-зимовий період житла для вимушених переселенців зі Сходу України, які проживають на території табору, що знаходиться у селі Зарічани Житомирського району.
Зокрема, за сприяння керівництва обласного центру, у готелі «Житомир» передбачено та готуються додаткові номери для розміщення мешканців саме цього табору.
Як повідомляють в У ДСНС у Житомирській області, 28 серпня рятувальники привезли та розмістили у наданих приміщеннях 40 ліжок, таку ж кількість матраців, подушок та ковдр. Наразі надзвичайниками проводяться роботи щодо додаткового благоустрою даних помешкань. Найближчим часом вимушені переселенці вже зможуть почати обживати свої нові домівки і не бути залежними від капризів погоди. Звичайно ж, це ні в якому разі не замінить їм рідні оселі, але тут їм буде тепло і затишно.

Авторизуйтесь, чтобы получить возможность оставлять комментарии

ОСТАННІ КОМЕНТАРІ

 

 

 

 

 

 

 

 

Погода
Погода в Житомире

влажность:

давление:

ветер:

Go to top
JSN Time 2 is designed by JoomlaShine.com | powered by JSN Sun Framework