×

Предупреждение

JUser: :_load: Не удалось загрузить пользователя с ID 525.

Поранений офіцер із Житомирщини відсвяткував свій день народження у дніпропетровському госпіталі

У четвер, 28 серпня, у Дніпропетровську офіцери управління 8-го армійського корпусу відвідали  товариша, старшого офіцера штабу корпусу майора Ігоря Чупруна, який отримав поранення під виконання бойового завдання і наразі проходить лікування у обласній клінічній лікарні імені Мечникова.
Як розповів прес-секретар командира 8-го армійського корпусу підполковник Володимир Вовкогон, майор Ігор Чупрун в районі проведення АТО виконував завдання щодо надання допомоги цивільному населенню одного з населених пунктів на Донеччині, яке постраждало в наслідок обстрілів з РСЗВ «Ураган», що велись з території Російської Федерації, - повідомляє «Восьмий корпус».

– Того дня майор Ігор Чупрун, незважаючи на те, що сам під час обстрілу отримав важке поранення, врятував поранену жінку, яку у подальшому українські військовослужбовці успішно евакуювали і доставили в лікарню, – повідомив Володимир Вовкогон. – Сам офіцер був доставлений у провідний медичний заклад на Дніпропетровщину, де йому було зроблено декілька операцій. В результаті важких поранень військовослужбовець втратив праву ногу і отримав важке пошкодження лівої ноги та інші травми.
Сьогодні поруч з героєм знаходиться його дружина та батьки, а вдома чекає донька. Ігор – син офіцера. Його батько, Микола Іванович, полковник у відставці, свого часу проходив службу у 8-й танкової армії, правонаступником якої став 8-й армійський корпус. Батьки виховали трьох синів, всі вони стали офіцерами. Двоє з них – військовослужбовці Збройних Сил України, а ще один проходить службу у збройних силах Російської Федерації.

n290814317-1

Авторизуйтесь, чтобы получить возможность оставлять комментарии

ОСТАННІ КОМЕНТАРІ

 

 

 

 

 

 

 

 

Погода
Погода в Житомире

влажность:

давление:

ветер:

Go to top
JSN Time 2 is designed by JoomlaShine.com | powered by JSN Sun Framework