×

Предупреждение

JUser: :_load: Не удалось загрузить пользователя с ID 525.
JUser: :_load: Не удалось загрузить пользователя с ID 657.

У Житомирі презентують ProZorro для державних замовників

Сьогодні, 11 лютого 2015 року о 12.00 год. в залі засідань Житомирської міської ради команда пілотного проекту з реформування державних закупівель презентує систему електронних державних закупівель ProZorro.

n 1002167745На зустрічі пройдуть презентації електронних торгівельних майданчиків, які надають доступ до системи ProZorro, - повідомляють у прес-службі міської ради.

"Основна мета системи, як зрозуміло з її назви – це забезпечення прозорості процесу державних закупівель, підвищення довіри бізнесу та боротьба з корупцією. Електронна система спрощує доступ малого і середнього бізнесу до державних торгів, дозволяє економніше витрачати бюджетні кошти та забезпечує громадський контроль за процесом торгів. Кожен журналіст, громадський активіст, пересічний громадянин зможе побачити, хто виграв тендер, якими були інші пропозиції та чи було укладено контракт з компанією, яка запропонувала найвигідніші умови", - зазначає директор департаменту економічного розвитку міської ради Микола Костриця.

Последнее изменение Среда, 10/02/2016

Авторизуйтесь, чтобы получить возможность оставлять комментарии

ОСТАННІ КОМЕНТАРІ

 

 

 

 

 

 

 

 

Погода
Погода в Житомире

влажность:

давление:

ветер:

Go to top
JSN Time 2 is designed by JoomlaShine.com | powered by JSN Sun Framework