×

Предупреждение

JUser: :_load: Не удалось загрузить пользователя с ID 525.

37-річна коростенка потребує дороговартісного лікування за кордоном, українські лікарі не в силах допомогти жінці

Оксану Білошицьку погодилася прийняти німецька клініка, але для лікування там потрібно сплатити понад 23 тис. євро.

n 2902168027Таких грошей родина не має.

«Я, Білошицька Оксана Володимирівна народилась в м. Коростень Житомирської обл. 1 січня 1978 року. У 1994 році зламала праву ногу – закритий перелом гомілко стопа. Операцію робили під загальним наркозом (виписка та рентген знімки додаються). У 1996 році на швидкій допомозі забрали в лікарню з венозною кровотечею. Після зробленої операції з’явилася трофічна виразка. Не зважаючи на довге амбулаторне лікування за місцем проживання , виразка не загоювалась. Звернулася в Київську лікарню залізничної дороги, де і пройшла курс лікування в стаціонарі. В результаті отриманого лікування виразка загоїлась.

Через деякий час, після повернення додому, виразка знову відкрилася, і довгий час, близько 10 років не загоювалась. Лікувалась за місцем проживання, виконувалася всі рекомендації лікарів. Декілька разів зверталася до обласної лікарні по консультацію. кожен раз надавали рекомендації і відправляли лікуватися за місцем проживання. Частіше стали з’являтися рожисті запалення на обох ногах, під час з ускладненнями – пухирями. Лікувала в стаціонарі і народними методами. Рожисті запалення з’являються і зараз, але все рідше (раз на 2-3 місяці) та без особливих ускладнень.

В 2010 році на правій нозі в області коліна з зовнішньої сторони, був нарив, який чистили підзагальним наркозом. За рік нарив з’явився і на лівій нозі під коліном, його також чистили під наркозом. Ще через деякий час в районі пальців ноги виникло запалення. Лікування відбувалося вдома під наглядом лікаря. Спочатку був встановлений діагноз: рожисте запалення.

n 2902168027 1

Потім на цьому місці утворився гнійний нарив, який самостійно прорвався. Після чого стала відчувати тяжкість в ногах, навіть коли відпочивала. Звернулася з жалобами до лікаря і отримала чергове лікування. Всі рекомендації і приписи лікаря сумлінно виконувала. Все це відбувалося до 2012 року. Весь цей час я вела активне життя, самостійно пересувалася, працювала.

Звернулася в 2013 році до лікаря з вже більшою тяжкістю в ногах і набряками. Лікар порадив продовжувати лікування в стаціонарі 2 рази на рік. На моє питання: «Чому так стали набрякати ноги?». лікар відповів. що вже розвивається слоновість і з цим вони нічого зробити не можуть. Знову надали ті ж рекомендації щодо лікування в стаціонарі двічі на рік. Але результатів на краще не було.

В період з 2013 до 2015 року ноги стали змінюватися і збільшуватися. В даний час не працюю, на вулицю не виходжу – тяжко. Вдома намагаюсь максимально рухатися, виконувати домашню роботу, хоча це і важко. Дуже важко морально усвідомлювати, що в 37 років я не можу повноцінно жити. Зверталася в інститут Шалімова в м. Київ, але не отримала позитивного результату. Зараз звертаюся з надією по допомогу до Вас. Лікарів не звинувачую, з себе відповідальності не знімаю.

Дуже сподіваюсь на Вашу допомогу і розуміння».

Скани листів з німецької клініки можна переглянути тут

n 2902168027 1

Последнее изменение Понедельник, 29/02/2016

Авторизуйтесь, чтобы получить возможность оставлять комментарии

ОСТАННІ КОМЕНТАРІ

 

 

 

 

 

 

 

 

Погода
Погода в Житомире

влажность:

давление:

ветер:

Go to top
JSN Time 2 is designed by JoomlaShine.com | powered by JSN Sun Framework