×

Предупреждение

JUser: :_load: Не удалось загрузить пользователя с ID 525.

На Житомирщині 30 лейтенантів-випускників отримали посвідчення учасника бойових дій

30 офіцерів-випускників Житомирського військового інституту імені С.П.Корольова разом із дипломами про вищу освіту отримали посвідчення «Учасник бойових дій».

n 0203168079Про це повідомляє “Народна армія.

Так, днями у Житомирському військовому інституті імені С.П.Корольова відбувся черговий випуск лейтенантів.

82 випускники військового інституту отримали дипломи про вищу освіту.

30 офіцерів-випускників навчального закладу вже виконували бойові завдання в рамках проведення антитерористичної операції на Сході країни, і цього дня, на плацу інституту разом із дипломами про вищу освіту вони отримали посвідчення «Учасника бойових дій».

Привітати молодих лейтенантів прийшли представники Міністерства оборони України, місцевих органів влади, ветеранських та громадських організацій, рідні та близькі офіцерів.

Розпочалися урочистості хвилиною мовчання. Присутні вшанували пам’ять про тих, хто віддав життя за Батьківщину і мир виконуючи свій громадянський та військовий обов’язки.

– Більше 100 років історії офіцери-випускники нашого навчального закладу завжди були в авангарді подій з захисту нашої держави, – звернувся до лейтенантів начальник військового інституту генерал-майор Юрій Даник. – І сьогодні, захищаючи незалежність та територіальну цілісність України, мирне життя громадян у ході антитерористичної операції, вони проявляють свої найкращі якості – порядність та професіоналізм. Ми можемо вами пишатися. Бажаю вам вдачі та успіхів.

Слід зазначити, що 25 відсотків випускників отримали дипломи з відзнакою, а лейтенанти Володимир Котюбін та лейтенант Дмитро Коросташов закінчили Житомирський військовий інститут імені С.П.Корольова із золотою медаллю.

Представники духовенства провели освячення та благословили лейтенантів на ратні справи та бездоганне служіння Вітчизні.

Молоді офіцери попрощалися з Бойовим Прапором інституту.

А напередодні, за традицією, яка склалася у військовому інституті, офіцери-випускники урочистою ходою пройшли вулицями Житомира та поклали квіти до пам’ятного знака «Сучасним борцям за соборність та незалежність України».

Після урочистої ходи у приміщенні Житомирського академічного українського музично-драматичного театру імені Івана Кочерги відбувся традиційний випускний бал молодих офіцерів, що проходив під гаслом «Україна понад усе!».

Сергій Фурдик

Последнее изменение Среда, 02/03/2016

Авторизуйтесь, чтобы получить возможность оставлять комментарии

ОСТАННІ КОМЕНТАРІ

 

 

 

 

 

 

 

 

Погода
Погода в Житомире

влажность:

давление:

ветер:

Go to top
JSN Time 2 is designed by JoomlaShine.com | powered by JSN Sun Framework