×

Предупреждение

JUser: :_load: Не удалось загрузить пользователя с ID 525.

У Житомирі школярі грали в «Що? Де? Коли?»

Учасників Міського чемпіонату учнівської молоді з інтелектуальної гри «Що? Де? Коли?» у Житомирському державному технологічному університеті

n 0203168081 126 лютого вітав виконуючий обов’язки ректора Віктор Євдокимов.

Як повідомляють у прес-службі Житомирського державного технологічного університету, звертаючись до присутніх він наголосив, що на сьогодні ЖДТУ – це один з найперспективніших вузів регіону, який рухається вперед. Саме на базі цього навчального закладу студенти не лише здобувають освіту за обраним фахом, але й мають можливість для інтелектуального розвитку. Для них створені гарні умови та налагоджено міжнародне співробітництво з університетами Європи і світу. Практику можна проходити на підприємствах Туреччини та Німеччини.

«Ви молоді, енергійні та прогресивні. Перед вами зараз відкривається безліч можливостей. Одна із них – випробувати свої знання і сили на цьому чемпіонаті черед своїх однолітків, – відзначив в.о. ректора ЖДТУ Віктор Євдокимов. – Безумовно, бажаю кожному з вас найкращих результатів. Хай у вас буде ще багато перемог і здобутків, а ми будемо раді бачити усіх бажаючих у стінах нашого вузу вже через рік-два. Хочу наголосити, що вже зараз Житомирський державний технологічний університет проводить різноманітні заходи – лекції, конференції для школярів. Власне, перед входом кожен з вас отримав спеціальні анкетки, заповнивши які, ви зможете оперативно отримувати всю інформацію про цікаві заходи у ЖДТУ. Вже 13 березня об 11.00 чекаємо всіх на безкоштовній конференції, де фахівці розкриватимуть секрети ІТ-сфери. Також ви маєте такі візитівки з QR-кодом, зчитуючи який за допомогою програми на смартфоні, можете заходити на сторіночку вузу і там дізнаватися усю необхідну інформацію».

n 0203168081

Віктор Євдокимов також акцентував увагу на тому, що в університеті працюють молоді викладачі, більшість з яких і самі свого часу закінчували ЖДТУ.

Учасники «Що? Де? Коли?» під час зустрічі змогли познайомитися із деканами трьох факультетів – гірничо-екологічного, інформаційно-комп’ютерних технологій, обліку і фінасів.

Зокрема, Олена Лаговська, яка очолює факультет обліку і фінансів, розповіла про переваги економічної освіти, яку можна здобути на двох факультетах ЖДТУ. За її словами, у Житомирському державному технологічному університеті не лише цікаво навчатися, але й весело проводити дозвілля. Окремо Олена Аламівна розповіла про спеціальності, які можуть обрати абітурієнти та про можливість навчання за кордном з отриманням «подвійного диплому».

Декан гірничо-екологічного факультету Володимир Котенко розповів про технічну освіту, історію ЖДТУ, а також дав поради, який навчальний заклад обирати і чому сьогодні необхідно мати вищу освіту.

Досягненнями своїх студентів і випускників поділився декан інформаційно-комп’ютерних технологій Андрій Морозов. Він зауважив, що на сьогодні студенти ФІКТу працевлаштовуються вже з другого курсу, а загалом на факультеті майже 80% студентів різних курсів навчаються на бюджетній формі. Морозов озвучич перелік компаній, частину з яких заснували випускники факультету і з якими співпрацює ФІКТ.

Після представлення факультетів ЖДТУ, учні старшої і молодшої групи перейшли безпосередньо до гри «Що? Де? Коли?», яка складалася з трьох етапів, під час кожного з яких необхідно було відповісти на 12 питань.

Последнее изменение Среда, 02/03/2016

Авторизуйтесь, чтобы получить возможность оставлять комментарии

ОСТАННІ КОМЕНТАРІ

 

 

 

 

 

 

 

 

Погода
Погода в Житомире

влажность:

давление:

ветер:

Go to top
JSN Time 2 is designed by JoomlaShine.com | powered by JSN Sun Framework