×

Предупреждение

JUser: :_load: Не удалось загрузить пользователя с ID 525.

У Новограді-Волинському відремонтують місцеву Фортецю

У Новограді-Волинському проведуть поточний ремонт та благоустрій території Фортеці.

n 240316841422 березня, під головуванням міського голови Віктора Весельського, відбулася виїзна нарада з визначення видів робіт на території Фортеці, що розташована за міським Палацом культури ім. Лесі Українки.

Про це повідомляє відділ інформації та зв’язків з громадськістю Новоград-Волинської міської ради.

У ході наради міським головою було дано ряд доручень стосовно благоустрою території Фортеці, а саме щодо: кронування дерев, упорядкування клумб, ремонту лавок, бордюрів, сходів та встановлення пандусів для людей з обмеженими можливостями, фарбування споруди „Дзвін“ на оглядовому майданчику, металевої огорожі вздовж території, відновлення функціонування фонтану біля паркової скульптури „Лукаш і Мавка“, облаштування дитячого майданчику, перенесення сміттєвих контейнерів, тощо.

Роботи по благоустрою даного об’єкту буде виконувати КП „Новоград-Волинськжитлосервіс“ (керівник – Богдан Прусак). Кошти на виконання зазначених робіт будуть виділені з місцевого бюджету. Поточний ремонт та благоустрій території Фортеці має бути завершено до проведення у місті Міжнародного свята літератури і мистецтв „Лесині джерела“, яке відповідно до рішення виконавчого комітету міської ради від 24.02.16 №64 відбудеться 29,30,31 липня 2016 року.

Последнее изменение Четверг, 24/03/2016

Авторизуйтесь, чтобы получить возможность оставлять комментарии

ОСТАННІ КОМЕНТАРІ

 

 

 

 

 

 

 

 

Погода
Погода в Житомире

влажность:

давление:

ветер:

Go to top
JSN Time 2 is designed by JoomlaShine.com | powered by JSN Sun Framework