×

Предупреждение

JUser: :_load: Не удалось загрузить пользователя с ID 525.

У католиків Житомира сьогодні вихідний

Розпорядження міського голови про надання дня відпочинку представникам неправославних конфесій опубліковане на сайті міської ради.

n 2803168443«З метою врахування прав та законних інтересів представників релігійної громади римо-католицької конфесії, керуючись ч.2 ст. 73 Кодексу законів про працю України:

1. Керівникам виконавчих органів Житомирської міської ради забезпечити надання працівникам, які належать до римо-католицької та інших (неправославних) конфесій, за їх бажанням, дня відпочинку (святковий) 28 березня 2016 року у зв'язку зі святкуванням Воскресіння Христового з подальшим відпрацюванням за цей день.

2. Рекомендувати керівникам комунальних установ, закладів та комунальних підприємств Житомирської міської ради, підприємств, установ, організацій інших форм власності забезпечити надання працівникам, які належать до римо-католицької та інших (неправославних) конфесій, за їх бажанням, дня відпочинку (святковий) 28 березня 2016 року у зв'язку зі святкуванням Воскресіння Христового з подальшим відпрацюванням за цей 

3. Контроль за виконанням цього рішення покласти на заступника міського голови з питань роботи виконавчих органів ради відповідно до розподілу обов'язків», йдеться у розпорядженні.

Последнее изменение Понедельник, 28/03/2016

Авторизуйтесь, чтобы получить возможность оставлять комментарии

ОСТАННІ КОМЕНТАРІ

 

 

 

 

 

 

 

 

Погода
Погода в Житомире

влажность:

давление:

ветер:

Go to top
JSN Time 2 is designed by JoomlaShine.com | powered by JSN Sun Framework