×

Предупреждение

JUser: :_load: Не удалось загрузить пользователя с ID 525.

10 га земельних ділянок у районі Гідропарку залишать під арештом

За клопотанням прокуратури Житомирщини ВССУ залишив у силі арешти земельних ділянок у районі Гідропарку м. Житомира.

n 2803168447Про це повідомляє прес-служба прокуратури Житомирської області.

Касаційну скаргу прокуратури Житомирської області Ухвалою Вищого спеціалізованого суду України з розгляду цивільних і кримінальних справ  прийнято до провадження та задоволено клопотання про зупинення виконання рішень судів попередніх інстанцій у частині  вжиття заходів забезпечення позову до закінчення розгляду скарги щодо протиправного надання земель лісового фонду.

Як уже повідомлялося, 78 громадянам у районі Гідропарку та Житомирводоканалу незаконно передано у приватну власність для ведення садівництва понад 10 га земель лісогосподарського призначення, які перебували у постійному користуванні ДП «Житомирський військовий лісгосп».

Протиправне виділення приватним особам ділянок та забудова на території земель лісового фонду викликали значний резонанс та обурення громадськості.

З метою припинення незаконного користування лісогосподарськими землями, прокуратурою заявлено позов до суду. Однак, судами першої та апеляційної інстанції у задоволенні позовних вимог відмовлено, заборону на будівництво та відчуження житла скасовано.

Наразі касаційна скарга прокуратури області розглядається Вищим спеціалізованим судом України з розгляду цивільних і кримінальних справ, яким зупинено виконання зазначених рішень судів.  

Последнее изменение Понедельник, 28/03/2016

Авторизуйтесь, чтобы получить возможность оставлять комментарии

ОСТАННІ КОМЕНТАРІ

 

 

 

 

 

 

 

 

Погода
Погода в Житомире

влажность:

давление:

ветер:

Go to top
JSN Time 2 is designed by JoomlaShine.com | powered by JSN Sun Framework