×

Предупреждение

JUser: :_load: Не удалось загрузить пользователя с ID 525.

7 митців із Житомира поїдуть в зону АТО, аби побачити все на власні очі і перенести свої відчуття на полотно

Житомирян закликають допомогти зібрати кошти на реалізацію проекту "Героїчні будні воїнів-десантників по захисту Батьківщини".

n 2803168455У місті стартує новий спільний проект Союзу десантників Житомирщини та спілки художників.  

7 митців із Житомира  в першій половині квітня  поїдуть в зону АТО для художнього виконання 49 творів живопису, серед них  - Василь Махлай, Валерій Кулавін, Сергій Носок  на чолі з Василем Кондратюком та іншими. Впродовж щонайменше 15 діб художники перебуватимуть пліч-о-пліч з військовими як у спокійних місцях, так і на лінії фронту. Побачене та пережите, а також свої відчуття художники переноситимуть у вигляді замальовок, етюдів, ескізів на свої полотна.  

По приїзду у Житомир напрацьований матеріал буде перенесено у чистовому виді на холст. Кожен художник створить 7 або більше картин. Для цього їм буде виділено 3 місяці часу.  

Вже 2 серпня до Дня високомобільних десантних військ відбудеться презентація експозиції з назвою "Героїчні будні воїнів-десантників по захисту Батьківщини". В рамках даного проекту та на виконання указу Президента "Про Стратегію національно-патріотичного виховання дітей та молоді на 2016 — 2020 роки" від 13 жовтня 2015, виставку творів живопису будуть відвідувати діти, ветерани і учасники війн у різних роки, учасники АТО та їх сім'ї, а також усі бажаючі. Виставку буде розміщено у Домі художника, а також організатори проекту планують розміщувати її тимчасово і у інших містах. 

Для реалізації проекту художникам необхідні матеріали, від полотна та рам до пензлів та фарб, у грошовому еквіваленті - щонайменше 28 560 тис.грн. Для бажаючих долучитися  звертатись за тел. (097) 00 231 04, Василь Васильович Махлай – співорганізатор.

Последнее изменение Понедельник, 28/03/2016

Авторизуйтесь, чтобы получить возможность оставлять комментарии

ОСТАННІ КОМЕНТАРІ

 

 

 

 

 

 

 

 

Погода
Погода в Житомире

влажность:

давление:

ветер:

Go to top
JSN Time 2 is designed by JoomlaShine.com | powered by JSN Sun Framework