×

Предупреждение

JUser: :_load: Не удалось загрузить пользователя с ID 525.

Жителі одного із сіл на Андрушівщині зібрали понад 2 тони продуктів для військових

У непростий час військової агресії північного сусіда тисячі добровольців та призваних воїнів запасу йдуть захищати Батьківщину, а всі інші громадяни України активно підтримують та допомагають українській армії та мирним жителям звільнених територій. Не залишилися осторонь і жителі села Червоне Андрушівського району.

Жителі села зібрали 2 тони овочів, більше сотні кілограмів інших продуктів, домашні закрутки, матраци спальні, теплі речі, засоби гігієни та інші необхідні нашим військовим речі, - про це повідомляють волонтери на сторінці спільноти «Батальйон оборони краю Полісся».
«Позитивним прикладом є взаємодія між громадою смт. Червоне Андрушівського району та волонтерами Житомирщини. Завдяки енергії голови селищної ради Юрію Ящуку, головного бухгалтера ради Світлані Жирбицькій та патріотичному настрою жителів селища, було зібрано 2 тони овочів, більше сотні кілограмів інших продуктів, домашні закрутки, матраци спальні, теплі речі, засоби гігієни та інші необхідні нашим військовим речі», - йдеться у повідомленні.
«Все гарно упаковано, підписано. У коробки жителі селища поклали листи з привітаннями, невеличкі сувеніри. З цією передачею жителі поліського краю діляться із своїми захисниками душевним теплом.
Червонівчани заздалегідь визначилися з організацією, якій можна довірити гуманітарний вантаж, щоб передати на схід. Свій вибір вони зупинили на Батальйоні оборони краю «Полісся».
Батальйон є громадським формуванням, який акумулює благодійну допомогу, вишукує та здобуває техніку та спорядження для захисників Вітчизни, здійснює охорону та доставляє гуманітарні вантажі військовим частинам з початку квітня».

n050914419 1

n050914419 2

Авторизуйтесь, чтобы получить возможность оставлять комментарии

ОСТАННІ КОМЕНТАРІ

 

 

 

 

 

 

 

 

Погода
Погода в Житомире

влажность:

давление:

ветер:

Go to top
JSN Time 2 is designed by JoomlaShine.com | powered by JSN Sun Framework