×

Предупреждение

JUser: :_load: Не удалось загрузить пользователя с ID 525.

На Житомирщині піротехніки знищили 5 артилерійських снарядів та 1 авіаційну бомбу часів минулих війн

1 квітня група піротехнічних робіт Управління ДСНС у Житомирській області двічі виїжджала на знищення підозрілих предметів, виявлених напередодні.

n 0104168549Як повідомляє У ДСНС у Житомирській області,  31 березня до овруцьких рятувальників надійшло повідомлення про те, що на території одного з ліквідованих підприємств орендарі складських приміщень під час прибирання прилеглої місцевості натрапили на підозрілі предмети.

Фахівці ДСНС ідентифікували їх як 2 артилерійські снаряди калібром 76 мм та 1 авіаційну бомбу калібром 100 мм.

Інше повідомлення до Служби порятунку «101» надійшло із села Щорсівка Коростенського району. Селяни, копаючи пісок за 5 км від населеного пункту, виявили в мішку вибухонебезпечні предмети.

Рятувальники ідентифікували виявлені предмети як 3 артилерійські снаряди калібром 100 мм часів минулих війн. До приїзду піротехніків ділянку виявлення артснарядів відгородили сигнальною стрічкою та припинили усі земельні роботи. Крім цього, спеціалісти перевірили довколишню територію на наявність інших ВНП і провели роз’яснювальну роботу з населенням.

Управління ДСНС України у Житомирській області вкотре звертається до громадян з проханням: у разі виявлення вибухонебезпечних предметів одразу ж повідомляйте за номером 101 або 102.

Категорично забороняється пересувати його, заливати рідинами, засипати ґрунтом або чимось його накривати. Не можна здійснювати на вибухонебезпечну знахідку звуковий, світловий, тепловий чи механічний вплив, адже практично всі вибухові речовини чутливі до механічних, звукових впливів та нагрівання.

Последнее изменение Пятница, 01/04/2016

Авторизуйтесь, чтобы получить возможность оставлять комментарии

ОСТАННІ КОМЕНТАРІ

 

 

 

 

 

 

 

 

Погода
Погода в Житомире

влажность:

давление:

ветер:

Go to top
JSN Time 2 is designed by JoomlaShine.com | powered by JSN Sun Framework