×

Предупреждение

JUser: :_load: Не удалось загрузить пользователя с ID 525.

Житомирські студенти привезли дипломи переможців з Всеукраїнських конкурсів

На Всеукраїнському конкурсі студентських наукових робіт з природних, технічних та гуманітарних наук

n 0104168550двоє студентів факультету економіки та менеджменту ЖДТУ отримали перемогу.

Про це повідомляє прес-служба Житомирського державного технологічного університету.

Зокрема, дипломи ІІ ступеня  зі спеціальності «Економіка та управління підприємствами»  отримали Мякушко Олега та Кравченко Діана  – студенти кафедри економіки підприємства. Наукові керівники  – проф. Валінкевич Наталія  та проф. Тарасюк Галина.

Для досягнення перемог на різноманітних студентських конкурсах та олімпіадах, неоціненним є здобутий досвід. Саме таким досвідом для студентів ФЕМу спеціальності «Економіка підприємства» Туровець Олени  та Вітюк Віри  став  Всеукраїнський конкурс студентських наукових робіт з природничих, технічних та гуманітарних наук  за напрямом «Гроші, фінанси і кредит», а також  Всеукраїнська студентська олімпіада   з дисципліни «Статистика». Студентки були відзначені грамотами за активну участь.

Ще двоє студенток  Житомирського державного технологічного університету з факультету економіки та менеджменту   –  Бабич Надія  та Кухта Мирослава, отримали дипломи переможців  зі спеціальності  «Менеджмент» на Всеукраїнському конкурсі студентських наукових робіт, що провели  у Київському національному університеті ім. Тараса Шевченка. Наукові керівники – доц. Жалінська Ірина та доц. Протасова Лариса.

n 0104168550 1

Последнее изменение Пятница, 01/04/2016

Авторизуйтесь, чтобы получить возможность оставлять комментарии

ОСТАННІ КОМЕНТАРІ

 

 

 

 

 

 

 

 

Погода
Погода в Житомире

влажность:

давление:

ветер:

Go to top
JSN Time 2 is designed by JoomlaShine.com | powered by JSN Sun Framework