А ви знали, що в Житомирській області вже 9 років є 3G Інтернет?

Ні? Тоді ми вам про це розповімо. 

Переваги 3G Інтернету переоцінити складно. Мобільний та швидкий доступ до інформації переводить користування послугами зв'язку на абсолютно новий рівень.

Поки більшість житомирян з нетерпінням чекають, що у місті з’явиться «нормальний» 3G, «знаючі» люди, вже 9 років успішно користуються "технологіями третього покоління".

Понад рік тому, користувачів всесвітньої павутини сколихнула новина, що найбільші оператори мобільного зв’язку отримали 3G - ліцензії, та невдовзі, кожен бажаючий користуватиметься швидкісним Інтернетом. Пройшов рік, а житомиряни, як чекали та і чекають…

Житомир поки не потрапив до «списку» щасливчиків, де повноцінно працює відповідне покриття. Містяни мають можливість протестувати таке «третє покоління технології мобільного зв'язку» лише в кількох місцях.

Але ми хочемо розповісти про інше «3G», яке насправді працює на Житомирщині вже багато років.

«Я взагалі не думаю про швидкість та якість Інтернету уже років зо сім, - розповідає житомирянин Віталій. – Підключився до бездротового Інтернету за технологією 3G ще у 2009 році. Тоді в місті відкрився центр надання послуг компанії «Інтертелеком». Відверто кажучи, я не пошкодував про це жодного разу».

Підключення до компанії «Інтертелеком» - це швидко, якісно і не дорого. А головна перевага – це широка зона покриття.

«Наш 3G доступний практично кожному жителю області, - наголошує директор представництва компанії «Інтертелеком» у Житомирській області Євген Герасимчук. – Ми забезпечили якісним Інтернетом всі райони Житомирщини. Завдяки зусиллям першого національного CДМА-оператора компанії «Інтертелеком» швидкісний бездротовий Інтернет за надсучасною технологією доступний навіть у найвіддаленіших населених пунктах».

Широке покриття, швидке підключення, розумні ціни на модеми та тарифні плани на всі смаки роблять послуги компанії надзвичайно популярними, як в місті так і в районах області.

«Ми можемо похвалитися і тим, що «Інтертелеком» набуває офіційного визнання. Вже близько ста сільських шкіл та селищних рад на Житомирщині використовують швидкісний Інтернет компанії «Інтертелеком», - розповідає Євген, - Так, ми змушені конкурувати з «великою трійкою», та вже зараз ми надаємо вигідніші умови на споживання трафіку - більший обсяг тарифних пакетів з низькою абонплатою. І наша перевага у тому, що ми вже маємо на сьогодні широке покриття».

Компанія «Інтертелеком» надає швидкісний безлімітний бездротовий Інтернет за технологією Rev B, швидкість передачі даних до 14.7 Мбіт/с. «Надана нами швидкість, безумовно, виглядає не так красиво, як цифри конкурентів, - зазначає Євген. - Але реальна швидкість і рекламна - різні речі. Ми не дуримо наших клієнтів, а чітко роз’яснюємо все, що стосується швидкості. Наша перевага - в довірі наших клієнтів, адже вони чітко розуміють, що отримують за свої кошти».

«Поки інші обіцяють.. у нас працює», - зазначають в компанії. Ми ж перефразуємо: «Поки хтось чекає на 3G Житомирі, хтось ним вже користується».

Всю інформацію про можливості та умови підключення швидкісного бездротового Інтернету за технологією 3G від компанії «Інтертелеком» можна отримати в офіційних представництвах компанії за адресою: 

м. Житомир, вул. Київська, 59 «GGGкраїна»

тел.: (067) 411 05 11    (0412) 46 69 11

http://internet3g.com.ua/

Последнее изменение Пятница, 10/06/2016

Авторизуйтесь, чтобы получить возможность оставлять комментарии

ОСТАННІ КОМЕНТАРІ

 

 

 

 

 

 

 

 

Погода
Погода в Житомире

влажность:

давление:

ветер:

Go to top
JSN Time 2 is designed by JoomlaShine.com | powered by JSN Sun Framework