Працівники Інспекції з благоустрою вийшли на суботник

Працівники КП «Інспекція з благоустрою м. Житомира» Житомирської міської ради прибирали територію на Київському шосе, 141. 

За цією адресою раніше знаходився ресторан «Полісся», після чого, цю земельну ділянку викупило ТОВ «Салон-магазин «Алеко» для комерційного використання, але ніхто так і не приводив до належного санітарного стану дану територію.

Оскільки у Житомирі зараз приходить місячник з благоустрою та санітарного прибирання, працівники Інспекції долучилися до впорядкування зеленої зони.

«Попри те, що у цієї ділянки є власник, впродовж багатьох років на ній не проводилось прибирання, через що утворилось звалище відходів, сухого гілля та іншого сміття. Не хотілося, щоб гості та житомиряни, заїжджаючи в місто бачили стільки бруду, тому ми вирішили вийти на прибирання та власноруч привести до ладу дану територію», - сказав начальник КП «Інспекція з благоустрою м. Житомира» Юрій Юзвинський.

Окрім цього, двірники комунального підприємства щоденно проводять прибирання місць загального користування, які закріплені за Інспекцією.

 

 

Последнее изменение Понедельник, 25/04/2016

Авторизуйтесь, чтобы получить возможность оставлять комментарии

ОСТАННІ КОМЕНТАРІ

 

 

 

 

 

 

 

 

Погода
Погода в Житомире

влажность:

давление:

ветер:

Go to top
JSN Time 2 is designed by JoomlaShine.com | powered by JSN Sun Framework