×

Предупреждение

JUser: :_load: Не удалось загрузить пользователя с ID 608.

На Житомирщині за проходженням ЗНО стежитимуть правоохоронці

Щоб процедура тестування пройшла спокійно, безпечно та з дотриманням усіх передбачених вимог, працівники поліції охорони області працюватимуть упродовж усього періоду його проведення.

Про це повідомляє управління поліції охорони в Житомирській області.
З 5 травня стартує основна сесія зовнішнього незалежного оцінювання, найбільш довгоочікуваний та відповідальний період для абітурієнтів. На Житомирщині стежити за порядком проведення ЗНО довірено поліцейським Управління поліції охорони в області.
При перевірці необхідних документів: оригіналу паспорту (свідоцтва про народження), сертифіката ЗНО та запрошення-перепустки поліцейські ще раз нагадають учасникам правила проходження ЗНО.
Зокрема, під час технологічної перерви за допомогою металодетекторів поліцейські охорони здійснюватимуть контроль за дотриманням абітурієнтами вимог щодо заборони мати при собі будь-які засоби зв’язку, мобільні телефони, пристрої зчитування, обробки, збереження та відтворення інформації. Слід зауважити, що недотримання цих вимог призведе до анулювання результатів оцінювання.
Поліція охорони радить абітурієнтам не хвилюватися, зосередитися, бути позитивно налаштованими на результат та дотримуватися правил тестування.

Последнее изменение Пятница, 29/04/2016

Авторизуйтесь, чтобы получить возможность оставлять комментарии

ОСТАННІ КОМЕНТАРІ

 

 

 

 

 

 

 

 

Погода
Погода в Житомире

влажность:

давление:

ветер:

Go to top
JSN Time 2 is designed by JoomlaShine.com | powered by JSN Sun Framework