×

Предупреждение

JUser: :_load: Не удалось загрузить пользователя с ID 608.

В обласній раді триває підготовка до другого пленарного засідання 4 сесії

11 травня відбулось засідання постійної комісії обласної ради з питань регламенту, депутатської діяльності, місцевого самоврядування, законності, правопорядку та антикорупційної діяльності.


Депутати розглянули та погодили пропозиції щодо внесення змін до обласного бюджету на 2016 рік. На другому пленарному засіданні 4 сесії обласної ради планується розподіл вільних залишків коштів загального фонду обласного бюджету на суму 4 млн. 281 тис. грн..
Про це повідомляє прес-служба обласної ради.
Зокрема, за пропозиціями облдержадміністрації та обласної ради 1 млн. 104 тис. грн планується направити на регіональну комплексну цільову Програму забезпечення житлом дітей-сиріт, дітей, позбавлених батьківського піклування, та осіб з їх числа на 2013-2017 роки. Пропозиції фракцій обласної ради (БПП «Солідарність», народна Партія, Українське об’єднання патріотів «Укроп» ) складають суму у розмірі 3 млн. 173 тис. грн.
Також депутати підтримали проект звернення до Президента України, Верховної Ради України щодо вирішення проблем військовослужбовців, які перебували в полоні або були пораненими та проект звернення до Верховної Ради України щодо ухвалення закону про вибори народних депутатів України за відкритими списками.
Загалом члени комісії опрацювали майже 20 питань порядку денного.
Вів засідання голова постійної комісії Сидір Кізін. У роботі комісії взяла участь заступник голови обласної ради Наталія Рибак.

Последнее изменение Среда, 11/05/2016

Авторизуйтесь, чтобы получить возможность оставлять комментарии

ОСТАННІ КОМЕНТАРІ

 

 

 

 

 

 

 

 

Погода
Погода в Житомире

влажность:

давление:

ветер:

Go to top
JSN Time 2 is designed by JoomlaShine.com | powered by JSN Sun Framework