У Ружинському районі з’явилася об'єднана місцева пожежна охорона

12 травня у селі Білилівка Ружинського району відбулося урочисте відкриття об’єднаної місцевої пожежної охорони, що створена на базі Білилівської сільської ради. 

Шість рятувальників на чолі з начальником на автомобілі «ГАЗ-66» будуть обслуговувати 11 населених пунктів шести сільських рад – Билилівської, Вільнопільської, Вишневої, Дерганівської, Княжицької та Немиринецької.

Про це повідомляє У ДСНС України у Житомирській області.

Рятувальники цілодобово чергуватимуть у спеціальному приміщенні на території колишнього колгоспу. Тут пожежне депо та автомобіль існували і раніше, ще у радянські часи. Але через плин часу все це знаходилося у занедбаному стані. Саме за рахунок спільної праці громад вищезазначених рад вдалося відновити і утворити даний пожежно-рятувальний підрозділ. Кожна з них приймає дольову участь у її фінансуванні.

За словами начальника Ружинського районного сектору Управління ДСНС Житомирщини Володимира Федоровича відстань до найвіддаленішого населеного пункту від райцентру складає 32 км. Пожежний автомобіль подолає таку відстань за 35-40 хв. За цей час палаюча будівля вже буде наполовину знищена. А з села Білилівка відстань буде складати лише 8 км. Відкриття даного підрозділу буде дуже вагомою допомогою рятувальникам 21-ї Державної пожежно-рятувальної частини селища Ружин. Працівники МПО будуть виїжджати не тільки на пожежі, а й на інші надзвичайні ситуації чи події.

Також під час заходу перший заступник начальника Управління ДСНС в області Василь Кучин від імені професійних рятувальників подарував вогнеборцям новоствореного підрозділу місцевої пожежної охорони комплекти бойової форми.

А місцевий священнослужитель благословив пожежний підрозділ аби після ліквідації різного роду надзвичайних подій чоловіки завжди повертались додому живими та неушкодженими.

 

Последнее изменение Пятница, 13/05/2016

Авторизуйтесь, чтобы получить возможность оставлять комментарии

ОСТАННІ КОМЕНТАРІ

 

 

 

 

 

 

 

 

Погода
Погода в Житомире

влажность:

давление:

ветер:

Go to top
JSN Time 2 is designed by JoomlaShine.com | powered by JSN Sun Framework