Ігор Бойко назвав житомирських чиновників фауною та щурами, а судів – баранами. ВІДЕО

Не добираючи епітетів, голова Наглядової ради ТДВ «ЖЛ» Ігор Бойко, сьогодні, 13 травня, на прес-конференції повідомив про те, що 19 травня працівники ТДВ «ЖЛ» планують повертатися на свої робочі місця. 

«6 місяців, як ми воюємо із чиновниками на найвищому рівня, починаючи від Президента, закінчуючи дрібною флорою і фауною у Житомирі, - зазначив Ігор Бойко. - Місцева влада то натуральні щурі. У пресі писали про Машковського, що він «житомирська вата», але не тільки він є «ватою», а і Сухомлин, і вся решта шайки».

Як зазначили у прес-службі ТДВ «ЖЛ», прес-конференції зібрали, задля уникнення спекуляцій, підміни понять, перекручування інформації, провокацій та дискредитації трудового колективу з боку осіб, які сьогодні, залучившись озброєною охороною, утримують Житомирську кондитерську.

Також Ігор Бойко повідомив, що «Постановою Житомирського окружного адміністративного суду від 15.02.2016р.  позовні вимоги власника ТДВ «ЖЛ» - Бойка І.Я. – задоволено. А також Відділ державної реєстрації речових прав на нерухоме майно Житомирського міського управління юстиції зобов’язаний виключити з Єдиного державного реєстру речових прав на нерухоме майно всі реєстрації прав власності за ЗАТ «Житомирські Ласощі» на об’єкти нерухомого майна, які знаходяться за адресою: м. Житомир, вул. Щорса, 67».

«Вищезазначеними рішеннями встановлено, що єдиним законним власником цілісного майнового комплексу за адресою м. Житомир, вул. Щорса, 67 є – ТДВ «ЖЛ», Ігор Бойко і його учасники, а ЗАТ «Житомирські Ласощі» не мають права на об’єкти нерухомості та, відповідно, незаконно перебувають на території кондитерської фабрики», йдеться у повідомленні.

Окрім цього, Ігор Бойко на зустрічі з журналістами зазначив, що 19 травня 2016 року учасники ТДВ «ЖЛ» планують повернути у власність майно фабрики. «Якщо нас не пустять, то ми підемо в міжнародні суди судити Україну», - сказав Бойко.

Нагадаємо, скандал навколо «ЖЛ»  розпочався ще у листопаді 2015 року. Його працівники оголошували «сидячу забастовку» в приміщенні управління юстиції  та перекривали трасу Київ-Чоп.

 

 

Последнее изменение Пятница, 13/05/2016

Авторизуйтесь, чтобы получить возможность оставлять комментарии

ОСТАННІ КОМЕНТАРІ

 

 

 

 

 

 

 

 

Погода
Погода в Житомире

влажность:

давление:

ветер:

Go to top
JSN Time 2 is designed by JoomlaShine.com | powered by JSN Sun Framework