×

Предупреждение

JUser: :_load: Не удалось загрузить пользователя с ID 608.

У міській раді розповіли про причини підтоплень у Житомирі вихідними

На підставі аналізу негоди, зробленого управлінням з питань надзвичайних ситуацій та цивільного захисту населення міської ради протягом доби 14 травня 2016 року в місті випала майже місячна норма опадів – 55,5 мм. (місячна норма в травні – 58,0 мм.)

Як повідомляє прес-служба міської ради, така значна кількість опадів призвела до часткових ускладнень:
Найскладніша ситуація з підтопленням виникла на перехресті вулиць Грушевського та Покровська. Близько 20:00 години було зупинено рух громадсько-пасажирського транспорту. Ситуація виникла у зв’язку з недостатнім діаметром колекторів дощової каналізації. Для її вирішення необхідна заміна даного колектору, який був побудований за радянських часів.
На пів години було призупинено рух тролейбусів по вул. Перемоги, у зв’язку з засміченням зливо-приймальних решіток на майдані Короленко. Оперативно їх було прочищено а рух транспорту, за 30 хвилин, відновлено.
Також підтопило дворову територію будинку на майдані Перемоги, 9, у зв’язку із відсутністю мереж дощової каналізації. Завдяки втручанню в ситуацію комунальним підприємством по експлуатації штучних споруд, проблему було вирішено впродовж години.
Станом на 1:00 ночі 15 травня всі ситуації з підтоплення території міста було ліквідовано.

Последнее изменение Понедельник, 16/05/2016

Авторизуйтесь, чтобы получить возможность оставлять комментарии

ОСТАННІ КОМЕНТАРІ

 

 

 

 

 

 

 

 

Погода
Погода в Житомире

влажность:

давление:

ветер:

Go to top
JSN Time 2 is designed by JoomlaShine.com | powered by JSN Sun Framework